banner238

banner228

banner220

banner245

banner246

banner247

banner288
28 Nisan 2024 Pazar

CEM YILMAZ 51 OLDU HİÇ BU YAŞA GELECEĞİM AKLIMA GELMEMİŞTİ

Beklenen Yıkım Gerçekleşti

Büyükçekmece Belediyesi’ne bağlı Muratbey Mahallesinde 2 yılı aşkın süredir faaliyette olan asfalt fabrikasının beklenen yıkımı nihayet gerçekleşti.

01 Ekim 2012 Pazartesi 22:00
Beklenen Yıkım Gerçekleşti
banner263
Beklenen Yıkım Gerçekleşti

Büyükçekmece Belediyesi’ne bağlı Muratbey Mahallesinde 2 yılı aşkın süredir faaliyette olan asfalt fabrikasının beklenen yıkımı nihayet gerçekleşti.
Ölüm yolu olarak gösterilen Çatalca yolunun bitimine az bir zaman kala asfalt fabrikasının işlevine Büyükçekmece Belediyesi son verdi.
Encümen kararıyla gerçekleşen yıkımda Büyükçekmece Belediyesi zabıta ekipleri tarafından makine kontrol odası da mühürlenerek şantiyenin faaliyete tekrar geçirilmesi engellendi.
Konuyla ilgili görüşlerini bildiren Büyükçekmece Belediye Başkanı Dr. Hasan Akgün, “Kamuoyunda ölüm yolu olarak bilinen, Çatalca yolundaki düzenlemeleri Karayolları Genel müdürlüğü ile el ele vererek tamamlama aşamasına getirdik. Bu yolun yapımı için asfalt Şantiyesi olarak Karayolları Genel Müdürlüğünce kullanılan Muratbey deki asfalt Şantiyesinin işlevi de tamamlanmış oldu” dedi.
Artık Çatalca-Büyükçekmece arasındaki ölüm yolunda insanların boşu boşuna canlarının yanmayacağını vurgulayan Başkan Akgün; “Bu yol çok insanın canını yaktı. Ailesinden birer ikişer alıp götürdü. Belediye olarak üzerimize düşenin fazlasını yaparak nihayet bu yolu ölüm yolu olmaktan kurtardık” şeklinde konuştu. 

beylikdüzü - beylikdüzü haber - beylikdüzü haberleri- beylikdüzü haberci - beylikdüzü haber merkezi - beylikdüzü belediyesi - beylikdüzü sakinleri
BEYLİKDÜZÜ HABER

Bu habere yorum yapan ilk siz olun!

  • Ad Soyad:

  • Yorum:

  •  

    @name x

  • UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
    HAVA DURUMU
    Görüntülemek istediğiniz ili seçiniz:
    banner230
    EN ÇOK YORUMLANANLAR
    BUGÜN
    BU HAFTA
    BU AY
    ARŞİV