banner238

banner228

banner220

banner245

banner246

banner247

banner288
27 Nisan 2024 Cumartesi

CEM YILMAZ 51 OLDU HİÇ BU YAŞA GELECEĞİM AKLIMA GELMEMİŞTİ

Benzin Büyükçekmece Açıldı!

Türkiye'nin seçkin mekanlarından Big Yellow Taxi Benzin Büyükçekmece'de açıldı.

18 Ağustos 2013 Pazar 02:51
Benzin Büyükçekmece Açıldı!
banner321
Benzin Büyükçekmece Açıldı!

Türkiye'nin seçkin mekanlarından Big Yellow Taxi Benzin Büyükçekmece'de açıldı.


Benzin Büyükçekmece Kapılarını Açtı
Büyükçekmece'nin en seçkin mekanlarından biri olacak BENZİN'in Büyükçekmece Belediye Başkan Yardımcısı Nuraydın Sak ve Belediye Meclis Üyesi Ahmet Şahin'in tarafından açılışı gerçekleşen benzin.Sıradışı konsepti ile Büyükçekmece'lilerin ilgisini çekecek mekan içkili olarak hizmet verecek.

Açılış kurdelesini kesen Büyükçekmece Belediye Meclis Üyesi Ahmet Şahin yaptığı konuşmada, 'Büyükçekmece'nin böylesine eşsiz mekanlara ihtiyacı var. Bundan 20 yıl önce mekan seçeneği çok fazla olmayan ilçemizde bugün bir çok seçkin mekan var. Bugün açılışını yaptığımız Big Yellow Taxi Benzin bunların içerisine yeni giren, ancak kısa sürede halkımızın uğrak yerlerinden biri olmaya aday bir mekan. Büyükçekmece'ye bu seçkin mekanı kazandıran işletme sahiplerine teşekkür ediyorum' dedi. CHP Büyükçekmece İlçe Başkanı Dursun Tazegül, CHP Büyükçekmece Belediye Başkan Aday adayı Mehtap Tazegül, CHP ilçe yönetiminin katıldığı açılışta
Büyükçekmece Belediye Başkanı Hasan Akgün'ün şehir dışında olması sebebiyle katılamadığı açılış programında kurdele kesiminin ardından misafirler kokteylde ağırlandı.

Dünya mutfağını buluşturan mekan
Mekan sahibi Kaan Ökmen, İşletme Müdürü Salih Öcal ve Şef garson Mustafa Terbiyeci'nin idaresindeki BENZİN'de 400 kişi kapasiteli 34 personelle dünya mutfağının yanı sıra, alkollü ve alkolsüz içecekler, nargile, hafta sonları lig tv keyfi yaşanabiliyor.


Tabela - Neon Tabela - Beylikdüzü Tabela - Beylikdüzü Neon - Beylikdüzü Led - Beylikdüzü - Beylikdüzü Reklam - Beylikdüzü Matbaa -
BEYLİKDÜZÜ TABELA NEON

Bu habere yorum yapan ilk siz olun!

  • Ad Soyad:

  • Yorum:

  •  

    @name x

  • UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
    HAVA DURUMU
    Görüntülemek istediğiniz ili seçiniz:
    banner251
    EN ÇOK YORUMLANANLAR
    BUGÜN
    BU HAFTA
    BU AY
    ARŞİV