banner238

banner228

banner220

banner245

banner246

banner247

banner248
30 Nisan 2024 Salı

CEM YILMAZ 51 OLDU HİÇ BU YAŞA GELECEĞİM AKLIMA GELMEMİŞTİ

Büyükçekmece’de 19 Mayıs coşkusu…

19 Mayıs Atatürk’ü Anma ve Gençlik ve Spor Bayramı tüm yurtta olduğu gibi Büyükçekmece’de de coşkuyla kutlandı.

20 Mayıs 2011 Cuma 00:48
Büyükçekmece’de 19 Mayıs coşkusu…
banner267
Büyükçekmece’de 19 Mayıs coşkusu…

19 Mayıs Atatürk’ü Anma ve Gençlik ve Spor Bayramı tüm yurtta olduğu gibi Büyükçekmece’de de coşkuyla kutlandı.
Kutlamalara Cumhuriyet meydanındaki Atatürk büstüne çelenk koyma töreni ile başlandı. Çelenk törenine Büyükçekmece protokolünün yanı sıra kalabalık bir vatandaş topluluğu da katıldı. Daha sonra Büyükçekmece stadyumundaki etkinliklere geçildi. Öğrencileri ve vatandaşların bayramını kutlayan Büyükçekmece Kaymakamı İsmail Gündüz, Büyükçekmece Belediye Başkanı Dr. Hasan Akgün ve Büyükçekmece Garnizon Komutanı Topçu Albay Metin Demir’in halkı ve öğrencileri selamlamasından sonra öğrencilerin hazırlamış oldukları gösterilere geçildi. İlçe genelinde okulların hazırladıkları gösteriler büyük ilgi görürken, öğrencilerin saha üzerinde oluşturdukları figürlerde töreni izlemeye gelen binlerce Büyükçekmeceli tarafından coşku içinde alkışlandı. 19 Mayıs Atatürk’ü anma ve Gençlik ve Spor Bayramı ile ilgili gazetemize açıklamalarda bulunan Büyükçekmece Belediye Başkanı Dr. Hasan Akgün, bu devletin kolay kolay kurulmadığını ne çileler ne badireler atlatılarak Türk gençliğine emanet edilen bu devlete Tüm gençlerin sahip çıkması gerektiğini söyledi. Gençliğin Atatürk gençliğine yakışır şekilde eğitim ve öğretimini en iyi şekilde tamamlaması gerektiğini savunan Başkan Akgün; “ Türk gençliği Atatürk’ün yolundan ayrılmayıp, onun gösterdiği hedefe kilitlenmelidir. Atatürk’ün ilke ve inkılâplarına sımsıkı sarılan Türk gençliğinin ülkemizi daha güzel günlere taşıyacağına inanıyorum” dedi. Törende konuşan Büyükçekmece Kaymakamı İsmail Gündüz; Sizler Atatürk’ün arzu ettiği çağdaş uygarlık düzeyine gelmiş gençler olarak karşımıza çıkacaksınız. Gerek kaymakamlık olsun gerekse belediye ve milli eğitim olsun bu mutlu günün neşe ve coşku içinde geçmesini istiyoruz.19 Mayıs Gençlik ve Spor Bayramımız tüm ülkemize ilçemize hayırlısı olmasını diliyoruz ne mutlu türküm diyene” dedi.

Gösterinin ardından 19 Mayıs 22.Ata Gençlik Konseri’nde sahne alan Grup Badem tören alanını dolduran binlerce Büyükçekmece’liyi sevilen şarkılarıyla coşturdu.
 

web tasarım - grafik tasarım - web yazılım - seo - seo yazılım - web reklam - web yazılımcı- web tasarımcı -
Æ SEO YAZILIM

Bu habere yorum yapan ilk siz olun!

  • Ad Soyad:

  • Yorum:

  •  

    @name x

  • UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
    HAVA DURUMU
    Görüntülemek istediğiniz ili seçiniz:
    banner230
    EN ÇOK YORUMLANANLAR
    BUGÜN
    BU HAFTA
    BU AY
    ARŞİV