banner238

banner228

banner220

banner245

banner246

banner247

banner296
04 Mayıs 2024 Cumartesi

CEM YILMAZ 51 OLDU HİÇ BU YAŞA GELECEĞİM AKLIMA GELMEMİŞTİ

Hande Yener; Yeni albümde farklı handeler olacak…

12.Büyükçekmece Uluslararası Kültür ve Sanat Festivali kapsamında sahne alan Hande Yener

07 Temmuz 2011 Perşembe 06:07
Hande Yener; Yeni albümde farklı handeler olacak…
banner322
Hande Yener; Yeni albümde farklı handeler olacak…

12.Büyükçekmece Uluslararası Kültür ve Sanat Festivali kapsamında sahne alan Hande Yener,tatile gidemediğinden dert yanarak güneşlenme ihtiyacının olduğunu bu ihtiyacını da seyircilerinin yoğun alkışlarıyla giderdiğini söyledi.Şık Kırmızı sahne kostümü ile dikkatleri üzerine çeken Hande Yener yeni albüm çalışmalarına başladığını belirtti.Yener; “ Çok yoğun şekilde yeni albümün startını verdim.Ben eminim ki halkımız bu albümde farklı Handeleri tanıyacak ”dedi.
Tatile gidemediğinden dert yanan Yener; Ama olsun benim güneşim sizlersiniz” şeklinde konuştu.
Üç saati aşkın bir süre sahnede kalarak hayranlarıyla birlikte şarkılarını seslendiren Hande Yener’e konser sonrası plaketini Folklor Kurumu Başkanı Gürhan Ozanoğlu verdi.
Düzenledikleri festivalin Büyükçekmece’nin olduğu kadar tüm Türkiye’nin gururu olduğunu ifade eden Başkan Akgün şunları söyledi: “ Bu festival sadece Büyükçekmece sınırlarına sıkışıp kalan bir festival olmaktan çıkıp tüm dünyanın beğenip takdir ettiği bir festival olmuştur. Barselona ve Seul’ü geride bırakarak Unesco tarafından birinciliğe layık görülmesi artık bu festivalin bir marka olduğunu tescillemiştir.”

 

beylikdüzü - beylikdüzü haber - beylikdüzü haberleri- beylikdüzü haberci - beylikdüzü haber merkezi - beylikdüzü belediyesi - beylikdüzü sakinleri
BEYLİKDÜZÜ HABER

Bu habere yorum yapan ilk siz olun!

  • Ad Soyad:

  • Yorum:

  •  

    @name x

  • UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
    HAVA DURUMU
    Görüntülemek istediğiniz ili seçiniz:
    banner230
    EN ÇOK YORUMLANANLAR
    BUGÜN
    BU HAFTA
    BU AY
    ARŞİV