banner238

banner228

banner220

banner245

banner246

banner247

banner288
30 Nisan 2024 Salı

CEM YILMAZ 51 OLDU HİÇ BU YAŞA GELECEĞİM AKLIMA GELMEMİŞTİ

Jet hızıyla temizlik.

Büyükçekmece Belediye Başkanı Dr. Hasan Akgün’ün talimatıyla sabah saat 07:30 da Kumburgaz sahilinde jet hızıyla temizlik çalışması başlatıldı.

24 Temmuz 2011 Pazar 12:44
Jet hızıyla temizlik.
banner321
Jet hızıyla temizlik.
Büyükçekmece Belediye Başkanı Dr. Hasan Akgün’ün talimatıyla sabah saat 07:30 da Kumburgaz sahilinde jet hızıyla temizlik çalışması başlatıldı.
Belediye ekiplerinin yaptığı çalışma Kumburgaz,Celaliye,Kamiloba ve Güzelce sahilini temizleyene kadar devam edeceğini belirten yetkililer,çalışmanın sabah 07:00 da başlayacağını , belirtilen sahillerdeki yosun ve çöplerin toplanacağını ,sahillerdeki işgallerin kaldırılmasından sonra kalan yıkım artıklarının ile molozların kaldırılacağını söylediler.
Bu çalışmanın yanında kumsalın kum eleme makinesiyle taranacağını,kumsal üzerinde ve şamandırayla çevrili yüzme alanı içerisindeki kayıkların şamandıra dışına çıkarılacağını söylediler. Yapılan çalışmayı gören vatandaşlar özellikle denize inen yolların işgallerden kurtarılıp açılması ve sahili işgal eden, kumsalı duvarlarla kapatan sitelerin bu işgallerinin yıkılarak kaldırılmasından dolayı Başkan Akgün’e teşekkür ettiler.
Vatandaşlar yıllardan bu yana denize inen yolları kullanamadıklarını sahilde sitelerin kapatmaları yüzünden değil yürümek bir çok erde denize giremediklerini belirterek bütün bu olumsuzlukları ,tüm güçlüklere rağmen kaldıran Büyükçekmece Belediye Başkanı Dr. Hasan Akgün’ün örnek bir belediyecilik sergilediği,bunun yanı sıra, Kumburgaz da , yaya yollarını genişleterek, yenilendiğini ,yolların ve sokakların aydınlatıldığını, ağaçlandırıldığını kısaca Kumburgaz da belediyeciliğin gereklerini gördüklerini anlattılar.

 

web tasarım - grafik tasarım - web yazılım - seo - seo yazılım - web reklam - web yazılımcı- web tasarımcı -
Æ SEO YAZILIM

Bu habere yorum yapan ilk siz olun!

  • Ad Soyad:

  • Yorum:

  •  

    @name x

  • UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
    HAVA DURUMU
    Görüntülemek istediğiniz ili seçiniz:
    banner230
    EN ÇOK YORUMLANANLAR
    BUGÜN
    BU HAFTA
    BU AY
    ARŞİV