banner238

banner228

banner220

banner245

banner246

banner247

banner319
02 Mayıs 2024 Perşembe

CEM YILMAZ 51 OLDU HİÇ BU YAŞA GELECEĞİM AKLIMA GELMEMİŞTİ

Mahalleye Karakol istedi saldırıya uğradı

Alkent de olaylı genel kurul da, 850 bin lira ( 850 milyar) özel güvenlik ve kamera sistemine ödenmesi şikayet edilip harcama çok bulununca, valiliğin mahalleye karakol kurulmasını tavsiye eden kişinin üzerine yürüdüler.

03 Haziran 2012 Pazar 16:41
Mahalleye Karakol istedi saldırıya uğradı
banner229
Mahalleye Karakol istedi saldırıya uğradı

Alkent de olaylı genel kurul da, 850 bin lira ( 850 milyar) özel güvenlik ve kamera sistemine ödenmesi şikayet edilip harcama çok bulununca, valiliğin mahalleye karakol kurulmasını tavsiye eden kişinin üzerine yürüdüler.

İstanbul B.Çekmece ilçesi'nin problemli Alkent 2000 mahallesi'nde genel kurulda yine gazeteciye saldırdılar. 
Sözde çamlıca sitesi'nin bugün 11.00 de yapılan olağan genel kurulu'nun dilek kısmında söz alan mahalle sakini Dursun Boran " Madem güvenlik endişeniz var. Bu harcamalar yüzünden aidatlar aylık bin 500 lira çok diyorsunuz. Geçenlerde davet ettiğiniz İstanbul Valisi Hüseyin Avni Mutlu'da neden, mahalleye karakol ve mobese kurulmasını istemediniz? Mahallede özel güvenlik değil, karakol olur " dedi.

Site başkanı M. Mustafa Koldamca, " alın şunun elinden mikrofonu, konuşturmayın. Kesin sesi! Senin muhatabın muhtar! " diye hakaret edip, salonda ki 50 civarında insanı tahrik etti. Bazı bay ve bayanlar gazeteci Boran'a " senin yüzünden mahalle girişinde ki bariyerler kaldırıldı. Bizi neden savcılığa şikayet ediyorsun, çık dışarı". diye hakaretler ettiler. 

SİVİL POLİS OLAYI ÖNLEDİ !

Olay fazla büyümeden, salonda Dursun Boran'ın Kaymakamlıktan talebiyle bulunan 4 sivil polisle önlendi. Yumruklaşma, darp ve yaralama olmadan toplantı kapatıldı. Boran da salondan arabasıyla ayrıldı.

YENİ YÖNETİM SAVCILIK OLDU! 

Olaya sebep olan Mustafa Koldamca ve diğer yeni yöneticiler hakkında savcılığa tehdit, hakaret, huzur ve sükunu bozmaktan suç duyurusu yapacak olan Boran şöyle dedi:

" Mahalleye site havası verip, özel güvenlik ve bariyerler koyanlar suç işliyorlar. Anayasa 23. ve 10. maddesini ihlal ediyorlar. Yeni Kat Mülkiyetine geçtik diyenler. 11 senedir neye göre insanlardan, milyonlarca lirayı aidat diye topladılar?
7 Tepe ve çamlıca diye 2 kısımdan oluşan Alkent 2000 sitesi, 3 Haziran 2001 Pazar yapılan seçimle aynı adla mahalle oldu. Hala içinde muhtarlığı olan mahalleyi site gibi gösterip, yönetmeye çalışıyorlar. Mahallenin çöpleri haftanın 3 günü belediyece toplanıyor. Asayişi polis sağlıyor, Bedaş sokak aydınlatmalarını yapıyor. Evler bağımsız parsel üzerine kurulu, elektrik, su, doğalgaz saatleri ayrı. 

Yani mahalle olduktan sonra kurulan yeni site YOK! Kat Mülkiyetine geçmeyi gerektirecek durum da yok! Madem site olmak istiyorlardı. Neden 3 Haziran 2001 de mahalle oldular?? Burayı ben mahalle yapmadım. Ben 2003 de mahalle olduktan sonra geldim.
Avukat ve Koldamca bilgi kirliliği yapıp, bana karşı açtıkları davayı kazandıklarını salonda söyleyip, insanlara psikolojik baskı yaparak, aidat ödemeye zorluyor. Kaybettiğim dava yok. Yargıtaya temyiz ettim. Yargıtayca onanmayan hiç bir dava kaybedilmiş ve kazanılmış sayılmaz!

2010 da yine mahalli s.hukuk mahkemesi davamı reddedince, temyiz ettim. 8 ay sonra lehime dava bozulup geldi. O zamanda insanlara davayı kaybettiğim yalanını yaydılar. Hukuk mahkemesine dava açıp, geçen ay yapılan yeni yönetim planını, yönetimi tüm sonuçlarıyla İPTAL ETTİRECEĞİM. 
Bana muhatabın muhtar diyen, 20 saniye dinlemeye tahammülü olmayan Koldamca, boş konuşuyor. Benden aidat istiyorsan, hesap vermek zorundasın! Bu muhtarın manevi şahsiyetine hakarettir. "dedi.

MAHALLE SAKİNLERİ NE DİYOR: 

İşadamı Adnan Yıldırım: " Dursun bey haklı. Mahalleyi site gibi gösterip rant sağlayanlar rahatsız oluyorlar. Madem gvenlik endişesi var. Valilikten karakol ve mobese kurulması istensin. Neden özel güvenliğe 850 milyar harcanıyor. Birileri kendini polis, belediye yerine koyup iş yaptığını sanıyor. Bende salondaydım. Yapılan saldırılarla herkesin niyeti belli oldu. Polis olmazsa olay çok büyürdü.

Dr. Oktay Onaran: Mahalle şartları birilerine ağır geliyorsa, özel arsa alıp villa yaptırıp oturup. Yada başka yere gider. Ama mahalle olmuşsan şartlarını kabul edeceksin. Dursun bey karakol ve mobese için 3 sene evvel müracaat etti. Birileri engelledi. Özel güvenlik firmaları zengin edildi.

Yeminli tercüman Mustafa Boy: Dursun Boran mahalle sakinlerinin huzur ve menfaati için uğraşıyor. Koldamca ve diğerleri engel oluyor. Anti Demokratik saldırıyı kınıyorum! İfade hürriyeti ihlal edilmiştir. Birinden senede 16 bin lira aidat diye para istiyorsan, şeffaf olup hesap vereceksin.

Bilgi işlem Mühendisi Binnur Güleryüz: Alkent de kimlerin huzuru bozduğu, mahalleye site havası verip milyonlarca dolar toplayanların gayesi görüldü. Toplantıda insan hakları ihlal edilmiş. Kamu hizmetinin gelmesi engellenmiştir. Madem KMK yoktu. Senelerce hangi sıfat ve nedenle milyonlarca dolar aidat toplandı? Alkent mahaledir. Herkes kabul etsin.Snelerdir insanlarda bu belge ve bilgiler gizlendi. Boran'a yapılanları kınıyorum. 

Av Recep Onaran : E. ceza hakimi olarak yapılanları kınıyorum. İfade hürriyetini tehdit edenler, başka zararlarda verebilirler. Dursun bey herkesin Anayasa, TCK, İmar kanununa uygun yaşamasını istiyor. Başkan çöp toplatıyorum diyor. Sen belediye misin? Ben özel güvenlik bulunduruyorum diyor. Sen kollukmusun? Evinin önünde bekci bulundurmak isteyen, özel güvenlik izni alır, villasının önüne koyar. Kamuya terk yollarda özel güvenlik olmaz! Olmadığı yakında görülür. Polis Dursun beyi büyük saldırıdan korumuş.


beylikdüzü - beylikdüzü haber - beylikdüzü haberleri- beylikdüzü haberci - beylikdüzü haber merkezi - beylikdüzü belediyesi - beylikdüzü sakinleri
BEYLİKDÜZÜ HABER

YORUM YAZ

  • Ad Soyad:

  • Yorum:

  •  

    @name x

  • UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.

      Yorumlar
      Toplam 2 yorum mevcut

    • Ahmet Koç 12 yıl önce yorumlandı

      Adamı konuşturmayacaksan genel kurula neden çağırdın? İdareciysen dilek ve temennileri dinleyeceksin.

    • Saliha Yöz İst 12 yıl önce yorumlandı

      Şeffaf yönetimler hesap vermekten korkmazlar. Heray aidat makbuzu gönderdiğin insanı dinlemek zorundasın. Konuşmasını engelleyemezsin.
      Dilek temenni adı üstünde İnsanlar dileklerini söyleyecekler.

    HAVA DURUMU
    Görüntülemek istediğiniz ili seçiniz:
    banner230
    EN ÇOK YORUMLANANLAR
    BUGÜN
    BU HAFTA
    BU AY
    ARŞİV