banner238

banner228

banner220

banner245

banner246

banner247

banner326
02 Mayıs 2024 Perşembe

CEM YILMAZ 51 OLDU HİÇ BU YAŞA GELECEĞİM AKLIMA GELMEMİŞTİ

Savcının İpini Kim Çekti

GÜMRÜK ve hayali ihracat çetelerine yönelik soruşturmaları yürüten Büyükçekmece Savcısı Mustafa Kemal Gül, kararnameyle Edirne'ye gönderildi.'Son operasyon ipimi çekti'

16 Haziran 2012 Cumartesi 21:53
Savcının İpini Kim Çekti
banner299

Savcının İpini Kim Çekti ?

GÜMRÜK ve hayali ihracat çetelerine yönelik soruşturmaları yürüten Büyükçekmece Savcısı Mustafa Kemal Gül, kararnameyle Edirne'ye gönderildi.'Son operasyon ipimi çekti'

“Akşam Gazetesi'nden Ercan ÖZTÜRK'e açıklamasında 'Son operasyon ipimi çekti'diyen GÜL...
GÜMRÜK ve hayali ihracat çetelerine yönelik soruşturmaları yürüten Büyükçekmece Savcısı Mustafa Kemal Gül, kararnameyle Edirne'ye gönderildi. Gül'ün 1 ay önce yaptığı hayali ihracat soruşturmasıyla ilgili iddianame sonrası, operasyonun ikinci ayağına start vermesi bekleniyordu. Yeni soruşturmada çok sayıda üst düzey bürokratın ismi geçtiği, iddia ediliyordu. Kararı 'sürpriz' olarak değerlendiren Gül'ün, yakınlarına 'Buradan ayrılmak için HSYK'ya müracaatta bulunmuştum. Ancak gideceğim yerin İstanbul olması için istekte bulundum. Tayinim çıkarsa Çağlayan olacağını düşünüyordum. Edirne'yi duyunca şok oldum. Heralde son yaptığım operasyon bazı kişilerin canını yakacağı için ipimi çektiler' dediği öğrenildi. Gül, son olarak Almanya - Çin hattındaki 100 milyon liralık hayali ihracat operasyonunu yapmıştı. Soruşturmanın ucu iddiaya göre Gümrük Müsteşar Yardımcısı'na uzanmıştı. “

 

Savcı Mustafa Kemal GÜL Hangi gizli dosyalara bakıyordu. Savcının baktığı dosyalarda hangi Belediye Başkanları, Kamu Görevlileri, Siyasetçiler vardı. Gizlilik taşıyan bu dosyalara şimdi ne olacak Savcı Mustafa Kemal GÜL'ün İpini Kim Çekti?

Başbakanlık, Adalet Bakanlığı, İçişleri Bakanlığı, bu dosyaların içerikleri ile ilgili bölgedeki kaosu ve dokunulmazların gücünü yıpratmak için ÖZEL YETKİLİ bir SAVCIYA bu dosyaları verecek mi?

Bölgemizde Savcı Mustafa Kemal GÜL'ün son 3 aydır elinden alınan dosyalarda dahil olmak üzere tüm dosyaların titizlikle tekrar ÖZEL YETKİLİ SAVCILIKLARCA görülmesini STK’lar istiyor bir çok sivil toplum kuruluşu bununla ilgili yarım kalan dosyaların çok vahim dosyalar olduğunu ve artık bu olayın ÖZEL YETKİLİ SAVCILIKLARCA bakılması gerektiğini söylüyorlar. İlerleyen günlerde bu taleplerini belirli kurumlara yapacaklarını belirten STK yöneticileri biz Savcı Bey’in dosyalarını sonuçlandırmasını beklerken böyle bir karar bizleri şok etti dediler.

AK Parti milletvekili Şamil Tayyar ise

Referanduma tecavüzdür dedi...

AK Parti milletvekili Şamil Tayyar ise kararnameye twitter'dan çok sert tepki gösterdi: HSYK kararnamesi yargıda 13 Haziran darbesi, 12 Eylül referandumuna tecavüzdür. Ben 12 Eylül'de Oktay Kuban'a iadeyi itibar yapılsın, şikecilere prim verilsin, Balyozculara moral olsun diye oy vermedim. Tüm dostlar bugünü bir kenara not etsin. HSYK kararnamesinin yol açacağı komplikasyonları izlesin. AK Parti'ye tuzak kurulmuştur dedi.

Haber- ADNAN EREN

web tasarım - grafik tasarım - web yazılım - seo - seo yazılım - web reklam - web yazılımcı- web tasarımcı -
Æ SEO YAZILIM

Bu habere yorum yapan ilk siz olun!

  • Ad Soyad:

  • Yorum:

  •  

    @name x

  • UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
    HAVA DURUMU
    Görüntülemek istediğiniz ili seçiniz:
    banner251
    EN ÇOK YORUMLANANLAR
    BUGÜN
    BU HAFTA
    BU AY
    ARŞİV