banner238

banner228

banner220

banner245

banner246

banner247

banner248
29 Nisan 2024 Pazartesi

CEM YILMAZ 51 OLDU HİÇ BU YAŞA GELECEĞİM AKLIMA GELMEMİŞTİ

TIR Büyükçekmece Gölü'ne Uçtu

TEM, İstanbul istikametinde seyreden bir TIR, Karasu viyadüğünden Büyükçekmece gölüne uçtu.

30 Ocak 2012 Pazartesi 17:20
TIR Büyükçekmece Gölü'ne Uçtu
banner265
TIR Büyükçekmece Gölü'ne Uçtu
TEM, İstanbul istikametinde seyreden bir TIR, Karasu viyadüğünden Büyükçekmece gölüne uçtu.

TEM, İstanbul istikametinde seyreden bir TIR, Karasu viyadüğünden Büyükçekmece gölüne uçtu. İtfaiye ekipleri TIR'da bulunan 2 kişiyi kurtarma çalışmalarına başladı.

TEM KAPATILDI

Yağış nedeniyle TEM otoyolu Avcılar gişelerinden itibaren Edirne istikametinde ulaşıma kapatıldı.

Kar yağışı salı ve çarşamba günleri de aralıklarla etkisini gösterecek. İstanbul Boğazı ve kentin kuzey kesimlerinde kar yağışı etkisini daha fazla gösteriyor.

GÖLE UÇAN TIR'DAN 1 KİŞİ SAĞ ÇIKARILDI

İtfaiye ekipleri viydükten göle uçan TIR'daki 1 kişiye ulaştı. Bir bot yardımıyla kıyıya getiren bir kamyonun kasasına konulurken yaralı olduğu, ve kollarını salladığı görülüyor.

TEM'DE ZİNCİRLEME KAZA

TEM otoyolu Edirne istikametinde Arnavutköy-Hadımköy kavşağı mevkiinde, kar yağışı ve buzlanma sebebiyle meydana gelen trafik kazasında 1'i otobüs 6 araç birbirine girdi. Araçlardan birisinin şarampole yuvarlandığı kazada, 4 kişinin yaralandığı öğrenildi.

İstanbul'da sabah saatlerinden itibaren etkili olan kar yağışı trafik kazalarına sebep oluyor. Karayolları ve Büyükşehir Belediyesi ekiplerinin yolların buzlanmaması için verdiği mücadele yeterli olmadı. Tipi şeklinde devam eden kar yağışı, TEM otoyolunda zincirleme trafik kazasına sebep oldu. TEM Otoyolu Edirne istikametinde seyreden 1'i otobüs, 6 araç Arnavutköy-Hadımköy kavşağında birbirine girdi. Bir otomobilin şarampole yuvarlandığı kazada 4 kişinin yaralandığı öğrenildi. Durumları ağır olmayan yaralıların tedavi edilmek üzere hastaneye götürüldüğü belirtildi.

Bu arada, kaza sonrası TEM otoyolu Edirne istikametinde Avcılar gişeler sonrasında yoğun trafik yaşandı. Kaza nedeniyle yolda daralma yaşanırken, yol kısmen trafiğe kapandı. TEM otoyolunda trafik tek şerit halinde kontrollü olarak sağlanıyor.


Tabela - Neon Tabela - Beylikdüzü Tabela - Beylikdüzü Neon - Beylikdüzü Led - Beylikdüzü - Beylikdüzü Reklam - Beylikdüzü Matbaa -
BEYLİKDÜZÜ TABELA NEON

Bu habere yorum yapan ilk siz olun!

  • Ad Soyad:

  • Yorum:

  •  

    @name x

  • UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
    HAVA DURUMU
    Görüntülemek istediğiniz ili seçiniz:
    banner251
    EN ÇOK YORUMLANANLAR
    BUGÜN
    BU HAFTA
    BU AY
    ARŞİV