banner238

banner228

banner220

banner245

banner246

banner247

banner248
18 Mayıs 2024 Cumartesi

Adaylığımı açıklayacağım Aziz Yıldırım iddialara noktayı koydu

YANGIN KORKUTTU

Çatalca’da önceki akşam çıkan yangın yürekleri ağızlara getirdi.

10 Mayıs 2011 Salı 12:33
YANGIN KORKUTTU
banner265
YANGIN KORKUTTU

Çatalca’da önceki akşam çıkan yangın yürekleri ağızlara getirdi. Kaleiçi Mahallesi Üçüncü Bayır Mevkiinde meydana gelen yangında can kaybı yaşanmazken, maddi hasar meydana geldi. Olay yerine giden Çatalca Belediye Başkanı Cem Kara, yangın ile ilgili olarak bilgi aldı ve vatandaşın mağduriyetinin karşılanacağını söyledi.

Çatalca’da akşam saatlerinde yaşanan yangın sonrası vatandaşa ait bir müştemilat yerle bir oldu. Genelde roman vatandaşların yaşadığı bölgedeki yangın, kısa süreli paniğe neden oldu. Evlerin bitişik olduğu bölgedeki yangın vatandaşların ve itfaiyenin zamanında müdahalesi sonrası bitişikteki diğer evlere sıçramadan kısa sürede kontrol altına alındı. Yangın sonrası vatandaşa ait ahşap bina yerle bir olurken, can kaybının yaşanmaması ise yüreklere su serpti. Yangını haber alır almaz olay yerine kısa sürede ulaşan Çatalca Belediye Başkanı Cem Kara, yangın ile ilgili olarak bilgi aldı. Binası tamamen kül olan vatandaşla da görüşen Belediye Başkanı Cem Kara, can kaybı yaşanmadığı için sevindiğini, yangın sonrası meydana gelen hasarın karşılanması için her türlü desteği vereceğini söyledi.
 

Tabela - Neon Tabela - Beylikdüzü Tabela - Beylikdüzü Neon - Beylikdüzü Led - Beylikdüzü - Beylikdüzü Reklam - Beylikdüzü Matbaa -
BEYLİKDÜZÜ TABELA NEON

Anahtar Kelimeler: YangınKORKUTTU

Bu habere yorum yapan ilk siz olun!

  • Ad Soyad:

  • Yorum:

  •  

    @name x

  • UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
    HAVA DURUMU
    Görüntülemek istediğiniz ili seçiniz:
    banner251
    EN ÇOK YORUMLANANLAR
    BUGÜN
    BU HAFTA
    BU AY
    ARŞİV