banner238

banner228

banner220

banner245

banner246

banner247

banner323
16 Mayıs 2024 Perşembe

Adaylığımı açıklayacağım Aziz Yıldırım iddialara noktayı koydu

Esenyurt'ta kuyumcu soygunu

Esenyurt’ta bir kuyumcuya gelen kara çarşaflı üç soyguncu, uzun namlulu silahla çalışanları ve esnafı etkisiz hale getirdi

28 Mayıs 2013 Salı 22:20
 Esenyurt'ta kuyumcu soygunu
banner312
 Esenyurt'ta kuyumcu soygunu
Esenyurt’ta bir kuyumcuya gelen kara çarşaflı üç soyguncu, uzun namlulu silahla çalışanları ve esnafı etkisiz hale getirdi. Çalışanlara plastik kelepçe takan soyguncular yaklaşık 500 bin liralık altını alarak kaçtı.
Esenyurt Ozanlar Caddesi üzerinde bulunan kuyumcuya saat 12:30 sıralarında gelen kara çarşaflı üç kişi uzun namlulu silahla çalışanları etkisiz hale getirdi. Tanınmamak için çarşaf giyen üç erkek şahıs, yanlarında getirdikleri plastik kelepçelerle, içeride bulunan Elvan Arslan ve Deniz Arslan’ı etkisiz hale getirdi. Bu sırada para bozdurmak için kuyumcuya giren bir iş yeri çırağını da silah kabzasıyla darp eden üç soyguncu  kuyumcuda bulunan 6,5 kilo ağırlığındaki yaklaşık 500 bin lira değerindeki altını alarak dışarıya çıktı. Siyah lüks bir otomobile binen soyguncular hızla olay yerinden uzaklaştı.
SİYAH ÇARŞAF GİYMİŞLER
Elleri kelepçeli kuyumcu çalışanlarının bağırması üzerine kuyumcuya yönelen esnaf soygun haberini polise bildirdi. Olay yerine gelen polis ekipleri kuyumcuda parmak izi çalışması yaptı. Çevredeki güvenlik kameralarını inceleyen polis soyguncuların eşgalini belirlemeye çalışıyor. Kuyumcunun karşı tarafındaki marketi işleten Şakir Özyıldırım "Biz ilk anda bir şey görmedik. Kuyumcular soyulduk diye bağırınca haberimiz oldu. Siyah çarşaf giymişler. Bize bağırdıklarında ellerinde kelepçeler vardı" şeklinde konuştu. Soygun sırasında kuyumcuya para bozdurmak için giren ve silah kabzasıyla darp edilerek hafif yaralanan çırağın iş vereni  Şükrü Kalın ise "Çırağı para bozdurmaya yolladım. Kuyumcuya girdiği sırada soygun gerçekleşiyormuş. Kafasına silah kabzasıyla vurmuşlar. Kafasında hafif bir ezilme var" dedi.  
LÜKS OTOMOBİLLE KAÇTILAR
Siyah lüks otomobille olay yerinden kaçan soyguncuların kullandığı araç, bir mağazanın güvenlik kameraları tarafından görüntülendi. Görüntülerde, soygunu gerçekleştiren zanlıların kullandığı otomobilin caddede hızlı bir şekilde ilerlemesi görülüyor. Polis ekiplerinin soyguncuları yakalamak için çalışmaları devam ediyor.

Tabela - Neon Tabela - Beylikdüzü Tabela - Beylikdüzü Neon - Beylikdüzü Led - Beylikdüzü - Beylikdüzü Reklam - Beylikdüzü Matbaa -
BEYLİKDÜZÜ TABELA NEON

Bu habere yorum yapan ilk siz olun!

  • Ad Soyad:

  • Yorum:

  •  

    @name x

  • UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
    HAVA DURUMU
    Görüntülemek istediğiniz ili seçiniz:
    banner230
    EN ÇOK YORUMLANANLAR
    BUGÜN
    BU HAFTA
    BU AY
    ARŞİV