banner238

banner228

banner220

banner245

banner246

banner247

banner248
18 Mayıs 2024 Cumartesi

Adaylığımı açıklayacağım Aziz Yıldırım iddialara noktayı koydu

Esenyurt’ta Spor Şöleni.

Esenyurt Belediyesi 2011 Yaz Spor Okulları kapanış programı Hakan Şükür Şehir Stadyumunda sporcuların gösterileri ile gerçekleşti.

17 Eylül 2011 Cumartesi 13:54
Esenyurt’ta Spor Şöleni.
banner267
Esenyurt’ta Spor Şöleni.
Esenyurt Belediyesi 2011 Yaz Spor Okulları kapanış programı Hakan Şükür Şehir Stadyumunda sporcuların gösterileri ile gerçekleşti.

Hakan Şükür Şehir Stadyumunda düzenlenen Kapanış programına Esenyurt Kaymakamı Halil Uyumaz, Esenyurt Belediye Başkanı Necmi Kadıoğlu, Esenyurt İlçe Emniyet Müdürü Şekçin Çengeloğlu, Belediyesi Meclis Üyeleri, Mahalle Muhtarları ve binlerce vatandaşın katılımı ile gerçekleşti.13 bine yakın öğrencinin kayıt yaptırarak eğitim aldığı yaz spor okulları kapanış programı renkli gösteriler ile spor şölenine dönüştü.

Hakan Şükür Stadında binlerce sporcu ve vatandaş bir araya geldi
Binlerce sporcu ve yakınlarının katıldığı tören saygı duruşu ve istiklal marşının okunması ile başladı. Türk Halk Müziği Sanatçısı Gonca Coşkun’un sahne aldığı program İstanbul Büyük Şehir Belediyesi Mehter takımının gösterisi ile devam etti.

Esenyurt Belediye Başkanı Necmi Kadıoğlu’nun her yıl birçok spor alanı kazandırması ile yaz spor okullarına katılımda her geçen gün artmaktadır. Esenyurt Belediyesi Spor Koordinasyon Merkezi yönetiminde son 14 ay içinde toplam 32680 öğrenci ve yetişkin sporcuya eğitim verildi. Haziran 2010’da yarı olimpik yüzme havuzunun hizmete girmesi ile 12741 çocuk ve yetişkin vatandaşlara yüzme eğitimi verildi.
2011 döneminde14 branşda(Tenis, Yüzme, Karete, Basketbol, Güreş, Voleybol, Jimnastik, aerobik, Kickbox, Handball, Fitness, Kung fu, Futbol, Masatenisi) 51 antrenör ile 49 noktada yaz spor okulu eğitimi verildi.

Cebecioğlu “ Spor ile yetiştiriyoruz”
Esenyurt Belediyesi Spordan Sorumlu başkan danışmanı Murat Cebecioğlu, sekizincisi düzenlenen yaz spor okulları faaliyetleri hakkında bilgi verdi. Cebecioğlu “Tenis, Yüzme, Karete, Basketbol, Güreş, Voleybol, Jimnastik, aerobik, Kickbox, Handball, Fitness, Kung fu, Futbol ve Masatenisi olmak üzere 14 branşta spor eğitimi verdik. İlçemizin her mahallesinde, sağlıklı spor yapılabilecek her alanda spor okulları açtık. Üç aylık yaz spor okulları süresince kayıtlı olarak toplam 12055 öğrenciye farklı dallarda spor eğtimi verdik. 13 haftalık eğtimde haftanın üç günü öğrencilerimiz deneyimli ve uzman eğitimcilerimizin katıldığı spor branşları çalışmaları yapıldı. Katılan tüm öğrencilerimize bütün spor malzemelerini dağıttık. Her branşın başında spor akademisi mezunu deneyimli hocalarımızı görevlendirdik. Bizler 100 bine yakın öğrencisi olan ilçemizde spor alanında çalışmalarımıza hızla devam ediyoruz. Çocuklarımız bizim geleceğimizdir, Onları yetiştirmekte bizim görevimizdir. Yaz spor okulları ardından faaliyetmerimiz 35 noktada kış döneminde de devam ediyoruz.
Ayrıca Esenyurt Belediyesi Spor Koordinasyon Merkezi olarak İlçemizde faaliyet gösteren 12 amatör spor kulübümüzün ihtiyaçlarını çözmekteyiz. Stadyum ve kapalı spor salonlarımızda tüm kulüplerimiz çalışmalarını yapmaktadır. Araç tahsisi ve spor malzemeleri temin ediyoruz. Kulüplerimizin tesis ve faaliyet giderlerini sıfıra indirdik” dedi.


Kadıoğlu “ Termal havuz geliyor”
Yaz Spor Okulları 2011 kapanış programında Esenyurt Belediye Başkanı Necmi Kadıoğlu “Göreve ilk geldiğimiz dönemde burada, düzensiz alanlarda çocuklar top oynuyorlardı. Başkanım bize top sahası yaparımsın dediler. İşte o gün başladık spor alanında çalışmalarımıza ve bugün buradayız. Çalışmalarımız hızla devam ediyor. İnşallah seneye ilköğretim öğrencilerimiz için spor parkları, spor parkları altında tesisler yapacağız. Velilerimizde düşündük çoçuklarımız sporla meşgul olurken onlarda cafede oturup ücretsiz çaylarını içerken çocuklarıda orada spor yapacaklar. Biz neden bu projeyi yapıyoruz, çokcuklarımızı kötü alışkanlıklardan uzak tutmak, spor alanlarında sağlıklı faydalı bireyler olarak yetişmeleri için çaba gösteriyoruz. Buradan yola çıkarak, inşallah Eesenyurt’un tamamında bu faaliyetleri yaygınlaştırarak çocuklarımıza, geleceğimize böylece sahip çıkarız. İnşallah bir dahaki yıl daha büyük daha görkemli şekilde kutlayacağız. Seneye bir başka yüzme havuzumuz hizmete girecektir. Ayrıca 65 üstü bayanlara bedava olmak üzere termal su havuzumuz hizmete sunulacaktır” dedi.

Kaymakam Uyumaz “ Spor kardeşliktir”
Esenyurt Kaymakamı Halil Uyumaz “ Bugün ilçemizde gördüğümüz bu tablo kardeşliği sağlayan mutluluk verici bir tablodur. Aslında günümüzde spor gerek kardeşliği sağlaması gerek güzel alışkanlıklar edinmemiz ve aynı sağlığımızı iyi bir şekilde devam ettirebilmemiz için çok faydalı bir alandır. İlçemizde giderek yaygınlaşması hepimizi sevindiriyor ve gururlandırıyor. Esenyurt’ta spor tesislerine, verilen önem nedeni ile ayrıca gençlerimizin bu şekilde yetiştirilmesinde çaba gösteren Belediye başkanımız Necmi Kadıoğlu ve tüm ekibini kutluyorum. Tüm sporcuları ve antrenörleri tebrik ediyorum” dedi.

Protokol konuşmalar sonrasında Esenyurt Kaymakamı Halil Uyumaz ve Belediye Başkanı Necmi Kadıoğlu malzeme dağıtımı yaparak eğitim alan öğrencilere sertifikalarını ve madalyalarını verdiler. Ardından tüm spor dallarında, eğitim alan öğrencilerin gösterileri ile spor şöleni son buldu.
 

beylikdüzü - beylikdüzü haber - beylikdüzü haberleri- beylikdüzü haberci - beylikdüzü haber merkezi - beylikdüzü belediyesi - beylikdüzü sakinleri
BEYLİKDÜZÜ HABER

Bu habere yorum yapan ilk siz olun!

  • Ad Soyad:

  • Yorum:

  •  

    @name x

  • UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
    HAVA DURUMU
    Görüntülemek istediğiniz ili seçiniz:
    banner251
    EN ÇOK YORUMLANANLAR
    BUGÜN
    BU HAFTA
    BU AY
    ARŞİV