banner238

banner228

banner220

banner245

banner246

banner247

banner326
17 Mayıs 2024 Cuma

Adaylığımı açıklayacağım Aziz Yıldırım iddialara noktayı koydu

Kadıoğlu afet bölgesinde...

Vanda yaşanan 7,2 deprem sonrası bölgeye yapılan yardımlarda Esenyurt’ta yerini aldı.

02 Kasım 2011 Çarşamba 01:19
Kadıoğlu  afet bölgesinde...
banner322
Kadıoğlu  afet bölgesinde...
Vanda yaşanan 7,2 deprem sonrası bölgeye yapılan yardımlarda Esenyurt’ta yerini aldı. Esenyurt Belediye Başkanı Necmi Kadıoğlu Afet bölgesine belediye imkanı ile 3 tır dolu yardım malzemesi gönderdi. Yardım tırlarını Esenyurt Cumhuriyet Meydanından uğurlayan Başkan Kadıoğlu, kendiside bölgeye giderek afetzedelerin acılarını paylaştı.

Beraberinde meclis üyeleri, işadamları ve Van dernek yöneticileri ile birlikte afet bölgesine giden Başkan Kadıoğlu ve Esenyurt Heyeti, ilk olarak depremin en çok zarar verdiği Erciş ilçesi oldu. Yardım tırlarının toplama merkezi olan belediye garajına giden heyeti Erciş Belediye Başkanı Zülfikar Arapoğlu ve Afet Koordinasyon Merkezi yöneticileri karşıladı. Esenyurt Belediyesi’nin Yardım Tırlarının boşaltım çalışmalarına eşlik eden Kadıoğlu, tırlarla birlikte taşıma işlemlerinin yapılması için belediyeden 15 işçide görevlendirdi.

Esenyurt’a 4 kardeş köy
Erciş İtfaiye Merkezi’nde belediye başkanı Zülfikar Arapoğlu’ndan depremin verdiği zarar hakkında bilgi alan Başkan Kadıoğlu, Esenyurt ilçesi’ne verilen 4 tane kardeş köylerden olan Gergili, Taşkapı, Yalından ve Yöreli Köylerini ziyaret ederek depremzedelerle görüştü. Van Afet Koordinasyon Merkezi’nin önceden belirlediği kardeş köylerde depremzedelerle tek tek konuşan Başkan Necmi Kadıoğlu, hayatını kaybedenler için Allahtan rahmet dilerken, yakınlarına başsağlığı ve sabır dileklerini iletti. Türk Devletinin her zaman vatandaşının yanında olduğuna dikkat çeken Başkan Kadıoğlu, “Asla kendisini yalnız hissetmeyin. Devlet ve millet olarak Türkiye sizin yanınızdadır. Sizlerin acılılarını yüreğimizde hissediyoruz. Bugün bölgede 4 Bakan çok sayıda milletvekili, belediye başkanları, yardım dernekleri, duyarlı kurum ve kuruluşlar Van’da sizlerin acılarını paylaşıp yardım için gelmiştir”dedi.

Taziye ziyaretleri
Deprem felaketinde hayatını kaybedenlerin ailelerini de ziyaret eden Esenyurt Belediye Başkanı Necmi Kadıoğlu, Erciş, Van Merkez ve Gevaş’ta yakınlarını kaybedenler için kurulan taziye çadırlarını ziyaret ederek başsağlığı dileğinde bulundu. Bölge halkının karamsarlığa kapılmadan el birliği ile kurtarma çalışmalarına katılmasını ve tevekkül ederek acılarını kalplerine gömerek metanet içinde çalışmalarının sonucunu beklediğini söyleyen Başkan Kadıoğlu, “Van halkı hiçbir tahrik ve taşkınlığa müsaade etmeden, devletin ve milletin kendisine uzattığı sıcak eli tutmuştur” dedi.

Nakit yardımı da yapıldı
Van’a 3 tır dolusu yardım malzemesi ile yola çıkan Necmi Kadıoğlu, Esenyurt halkının 3 tır daha yardım yaptığına dikkat çekerek, Van dönüşü yeni tırları da göndereceklerini söyledi. Afet bölgesinde yaşanan manzara karşısında zaman zaman duygulu anlar oluştu. Esenyurt Heyeti, enkazların başında gözyaşlarını saklarken, Başkan Necmi Kadıoğlu, gıda ve erzak yardımının yanı sıra 100 bin TL nakit yardımı da yaptı.

Belediye Başkanları minnettar
Esenyurt Heyetinin Van’da yaptığı afet bölgesi ziyaretlerinde heyete Gevaş Belediye Başkanı Nazmi Sezer, Akdamar Belediye Başkanı Ahmet Ferdi Şeker, İl Genel ve Belediye Meclis Üyeleri’de eşlik ettiler. Bölgedeki belediye başkanları Türkiye’nin dört bir yanından yardım geldiğini dikkat çeker, kendilerini yalnız bırakmayan Esenyurt belediye başkanı ve heyetine ayrıca teşekkür ettiler.

Esenyurt’tan yoğun katılım
Geçtiğimiz yaz Van’a ziyarette bulunan Esenyurt Belediye Başkanı Necmi Kadıoğlu, ziyaret kapsamında Sağmallı, Gevaş ve Akdamar Belediyelerine bir dizi ziyarette bulunup çeşitli yardımlarda bulunmuştu. Yaşanan deprem sonrası tekrar Van’a giden Başkan Kadıoığlu’na; Meclis üyeleri Mustafa Eralmaç, Hüseyin Topçu, Metin Karakoç, Başkan danışmanları Selahattin Aydar, Abdurrahmar Teymur, Van Dernekleri Federasyonu Başkan Vekili İsmail Ayaz, İşadamları Orhan Özyurt, Seyfettin Başkan, Tahsin Ergenç’de eşlik ettiler 

beylikdüzü - beylikdüzü keman - beylikdüzü piyano - beylikdüzü bale - beylikdüzü müzik merkezi - modern sanatlar akademisi - beylikdüzü sanat
BEYLİKDÜZÜ müzik

Bu habere yorum yapan ilk siz olun!

  • Ad Soyad:

  • Yorum:

  •  

    @name x

  • UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
    HAVA DURUMU
    Görüntülemek istediğiniz ili seçiniz:
    banner230
    EN ÇOK YORUMLANANLAR
    BUGÜN
    BU HAFTA
    BU AY
    ARŞİV