banner238

banner228

banner220

banner245

banner246

banner247

banner296
19 Mart 2024 Salı

Milli Yol Partisi Beylikdüzü Gümbür Gümbür Geliyor

Hassas Operasyon Polis Kamerasında

Hollanda'dan Türkiye'ye götürülen uyuşturucunun yakalanmasına yönelik operasyonunda 500 bin adet uyuşturucu hap ele geçirildi.

10 Eylül 2013 Salı 23:10
Hassas Operasyon Polis Kamerasında
banner267
Hassas Operasyon Polis Kamerasında

Hollanda'dan Türkiye'ye götürülen uyuşturucunun yakalanmasına yönelik operasyonunda 500 bin adet uyuşturucu hap ele geçirildi.
İstanbul narkotik polisinin, Hollanda'dan getirilen ve Türkiye'den götürülen uyuşturucunun yakalanmasına yönelik operasyonunda 500 bin adet uyuşturucu hap, 15 kilogram bonzai ve 20 kilogram eroin ele geçirildi. Nadir olarak 3 uyuşturucu türünün de aynı operasyonda ele geçirildiğini belirten emniyet yetkilileri, takip edilen araçta çocuk olması nedeniyle yakalama sırasında hassasiyet gösterdiklerini söyledi. Operasyon da polis kamerasınca saniye saniye kaydedildi.

İstanbul Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü tarafından yapılan son operasyon Türkiye'ye Hollanda'dan uyuşturucu getirileceği bilgisi üzerine başladı. Yapılan tespitler ilginç bir olayı daha ortaya çıkardı. Buna göre, gelen uyuşturucu ile ilgili şüphelilerin aynı zamanda yurt dışına uyuşturucu götüren bazı kişilerle de irtibatlı olduklarını ortaya koydu.

Edirne'ye kadar takibi yapılan araç aynı zamanda hassas bir uygulamaya da sahne oldu. Takip edilen araçta çocuk bulunduğunu bilen ekip amirleri, özenli davranılması talimatını anonslarla diğer ekiplere bildirdi. Talimat üzerine hassas bir operasyon yapan polis, silah kullanmadan araçtakileri indirdikten sonra arama yaptı. Şüpheliler gözaltına alındı. Başka bir araçta eğitimli narkotik köpeğinin yaptığı arama sonucu zulalanmış olarak uyuşturucu ele geçirildi .

Büyükçekmece'de yapılan operasyonda ise bir evde arama yapıldı. Aramada bazanın içine gizlenmiş olarak uyuşturucu haplar ele geçirildi. Operasyonun devamında 15 kilo 100 gram bonzai isimli uyuşturucu ele geçirildi. Her iki operasyon kapsamında 7 şüpheli gözaltına alındı. Adliyeye sevk edilen şüphelilerden 5'i tutuklanarak cezaevine gönderildi

beylikdüzü - beylikdüzü haber - beylikdüzü haberleri- beylikdüzü haberci - beylikdüzü haber merkezi - beylikdüzü belediyesi - beylikdüzü sakinleri
BEYLİKDÜZÜ HABER

Bu habere yorum yapan ilk siz olun!

  • Ad Soyad:

  • Yorum:

  •  

    @name x

  • UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
    HAVA DURUMU
    Görüntülemek istediğiniz ili seçiniz:
    banner251
    EN ÇOK YORUMLANANLAR
    BUGÜN
    BU HAFTA
    BU AY
    ARŞİV