banner238

banner228

banner220

banner245

banner246

banner247

banner306
27 Nisan 2024 Cumartesi

CEM YILMAZ 51 OLDU HİÇ BU YAŞA GELECEĞİM AKLIMA GELMEMİŞTİ

Aziz Yeniay Çözümler Zirvesinde

Aziz Yeniay Çözümler Zirvesinde

16 Şubat 2012 Perşembe 12:02
Aziz Yeniay Çözümler Zirvesinde
banner267
Aziz Yeniay Çözümler Zirvesinde

Küçükçekmece Belediye Başkanı Aziz Yeniay, yüzyılı deviren IBM, teknoloji ve iş birikimiyle, geleceğin değer katan iş çözümlerini ve bakış açısını düzenleyen ‘Çözümler Zirvesi’ne katıldı.


Swiss Otel'de düzenlenen IBM Çözümler Zirvesi 2012'de iş ve bilişim dünyasının önemli isimleri ve bilişim uzmanları bir araya getirdi. "IBM Çözümler Zirvesi 2012" kapsamında Swiss Otel'de düzenlenen, Akıllı Şehirler paneline, Küçükçekmece Belediye Başkanı Aziz Yeniay ile birlikte, Bakırköy Belediye Başkanı Ateş Ünal Erzen, IBM Türk Kurumsal Satış Müdürü Levent Demirkurt, Dünya Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Hakan Güldağ, Bloomberg TV Program Yapımcısı Levent Oğuz, Sampaş AŞ İcra Kurulu Başkanı, Şekip Karakaya ve Eski İspark Genel Müdürü Kadir Gurbetçi katıldı.
Çözümler Zirvesi 2012'de IBM, 22 çözüm ortağı ile birlikte, farklı endüstrilere özgü Türkiye'den 10 başarı hikayesi, 25 strateji sunumu ve 200 demoyla pek çok konuya değinildi. Ayrıca programda dünyanın değişik şehirlerinde uygulamaya konan çözümlerinin sergilendiği Akıllı Şehirler Fotoğraf Galerisi de yer aldı.
AKILLI SİSTEMLER BELEDİYELER İÇİN ZARURETTİR
Küçükçekmece Belediye Başkanı Aziz Yeniay, zirvede yaptığı konuşmada 715 bin nüfuslu ilçede yaklaşık 4 milyon kağıt evrakı dijital ortama aktardıklarını bu sayede verilerin güncelliğini ve güvenliğini sağladıklarını ve iş akışını hızlandırdıklarını söyledi.
Bilişime yapılan yatırımların her zaman için yerini bulduğunu söyleyen Yeniay, “Küçükçekmece’de hayata geçirdikleri AKOS (Akıllı Kent Otomasyon Sistemi) ile, veri güvenliğini ve iş akışını hızlandırdıklarını, hedef kitlemizi daha iyi belirleme ve çalışmalarımızı daha iyi planlama, yönetme şansını yakaladık. Belediyemize gelen bir evrak ne zaman geldi, memurumuzda kaç dakika kaldı bunu görebiliyor ve müdahale edebiliyoruz. Vatandaşlar artık birim birim dolaşarak işlerini yaptırma dönemi geride kaldı. Bu sistem ile gelirlerde de önemli bir artış sağlamayı hedefliyoruz. Akıllı Sistemler, belediyeler için lüks değil zarurettir” diye konuştu. Elektronik İmza uygulamasına da geçtiklerini belirten Yeniay, 24 saat belediyecilik yaptıkları ifade ederek sözlerini tamamladı. Program Bloomberg TV’de canlı olarak yayınlandı.


 

beylikdüzü - beylikdüzü haber - beylikdüzü haberleri- beylikdüzü haberci - beylikdüzü haber merkezi - beylikdüzü belediyesi - beylikdüzü sakinleri
BEYLİKDÜZÜ HABER

Bu habere yorum yapan ilk siz olun!

  • Ad Soyad:

  • Yorum:

  •  

    @name x

  • UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
    HAVA DURUMU
    Görüntülemek istediğiniz ili seçiniz:
    banner251
    EN ÇOK YORUMLANANLAR
    BUGÜN
    BU HAFTA
    BU AY
    ARŞİV