banner238

banner228

banner220

banner245

banner246

banner247

banner314
06 Mayıs 2024 Pazartesi

CEM YILMAZ 51 OLDU HİÇ BU YAŞA GELECEĞİM AKLIMA GELMEMİŞTİ

SONER ARICA'YLA SICAK BİR SOHBET.

19 Mayıs Gençlik ve Spor Bayramı dolayısıyla Küçükçekmece Belediyesi tarafından düzenlenen "Gençlik günleri" tüm hızıyla sürüyor

22 Mayıs 2011 Pazar 13:49
SONER ARICA'YLA SICAK BİR SOHBET.
banner263

SONER ARICA'YLA SICAK BİR SOHBET.
19 Mayıs Gençlik ve Spor Bayramı dolayısıyla Küçükçekmece Belediyesi tarafından düzenlenen "Gençlik günleri" tüm hızıyla sürüyor. Bu program kapsamında Türk Pop Müziği'nin sevilen ismi sanatçı Soner Arıca Sefaköy Kültür ve Sanat Merkezi'nde hayranlarıyla biraraya geldi.
Moderatörlüğünü Özgür Özgülgün'ün yaptığı "Küçükçekmeceli Gençler Söyleşiyor" adlı söyleşiye konuk olan Türk Pop Müziği'nin romantik ismi Soner Arıca, müzik serüveni ve sanat dünyasıyla ilgili ilginç açıklamalarda bulundu. Medyada çok fazla göz önünde olmayan sanatçı, televizyon programları ve şov dünyasını eleştiri yağmuruna tuttu. Sevilen sanatçı, müzik dünyasında adını duyurmak isteyen gençlere de tavsiyelerde bulundu.

TRT'nin kendi bünyesinde oluşturduğu gençlik korosu'na girerek müzik serüveninin başladığını söyleyen Arıca, müzik kariyerinde geldiği noktayı şöyle anlattı." Fen bölümü öğrencisi olmama rağmen çok iyi şiir yazardım. Öğretmenlerim şiirlerimi çok beğenirdi. İktisat Fakültesi'nde okurken TRT'nin gençlik korosu'na girdim. Hiç boş durmadım, hep çalıştım. Amacım her zaman müziğin bir damarından tutunmak oldu. Yaşama her zaman olumlu bakmaya çabalıyorum ve kariyer hırsından uzak yaşıyorum. Kendimi kimseyle kıyaslamıyorum. İşimi ciddiye alıyorum."

USTA LAFINI ASLA KULLANMAM

İş hayatında hiçbir zaman kendisi için ustalık sıfatını kullanmayacağını dile getiren Arıca, "Asla böyle bir sıfatı kullanmam
Çünkü bugün ustayım dersem, bundan on yıl sonra kendimi nasıl nitelerim. Ben ancak iş hayatımda daha iyi olmaya başladığımı fark ediyorum. İş konusunda duruşumu beğeniyorum ve kendimi seviyorum. Bunu sağlayan etken ise hayranlarımdan gelen tepkilerdir, Yıllar sonra birçok insan gibi bende unutulacağım cam bu yüzden sokaktaki Soner'le, sahnedeki Soner'in dengesini kurmaya özen gösteriyorum" dedi.

GÖBEK ATMA KAYGISI ÖN PLANDA
Arıca, medya dünyasında çok fazla göz önünde olmayı istemediğini dile getirerek,"Show dünyasında başka dalgalar dönüyor. Bazı insanlar olması gerektiğinden daha fazla göz önündeler. Her dakika göz önünde olmak değeri de azaltıyor. Zaten televizyon programlarına konuk olduğumda insanlar anlattıklarımı göbek atma kaygısından dolayı anlamıyor. Bugün televizyon programlarında olsam da olur, olmasam da olur. Hatta olmasam daha iyi olur."dedi.

HERKESE ÖVGÜLER YAĞDIRMAYIN
Söyleşide hayranlarından gelen soruları da yanıtlayan sanatçı, kendisinin yazmış olduğu 'Kusursuz Aşk' şiirinin kendisini en
iyi anlatan şiir olduğunu ifade etti. Arıca, genç şarkıcı adaylarına da tavsiyede bulunarak, "Öncelikle neler yapabildiğinizi keşfedin.Olur olmaz herkese övgüler yağdıracağınıza, seçici olun ki iyi ve kötünün değeri ortaya çıksın.Ne olursa olsun, bazı şeyler kaderde varsa gerçekleşiyor ve hiçbir şey engel olamıyor. Kendinize inanarak, yerinizden kalkın ve karşılaşacağınız insanları ve durumları bekleyin" dedi.

Program sonunda Soner Arıca ve Özgür Özgülgün'e Küçükçekmece Belediye Başkanı Aziz Yeniay adına çiçek sunuldu. Arıca, söyleşisini 'Deniz Gözlüm' şarkısıyla noktaladı.
 

beylikdüzü - beylikdüzü haber - beylikdüzü haberleri- beylikdüzü haberci - beylikdüzü haber merkezi - beylikdüzü belediyesi - beylikdüzü sakinleri
BEYLİKDÜZÜ HABER

Bu habere yorum yapan ilk siz olun!

  • Ad Soyad:

  • Yorum:

  •  

    @name x

  • UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
    HAVA DURUMU
    Görüntülemek istediğiniz ili seçiniz:
    banner230
    EN ÇOK YORUMLANANLAR
    BUGÜN
    BU HAFTA
    BU AY
    ARŞİV