banner238

banner228

banner220

banner245

banner246

banner247

banner248
18 Mayıs 2024 Cumartesi

Adaylığımı açıklayacağım Aziz Yıldırım iddialara noktayı koydu

KÜÇÜK RESSAMLARA TAM NOT.

Silivri Belediye Başkanı Özcan Işıklar, Hasan Özvarnalı İlköğretim Okulu öğrencilerinin resim sergisine tam not verdi.

12 Haziran 2011 Pazar 21:02
KÜÇÜK RESSAMLARA TAM NOT.
banner229
KÜÇÜK RESSAMLARA TAM NOT.
Silivri Belediye Başkanı Özcan Işıklar, Hasan Özvarnalı İlköğretim Okulu öğrencilerinin resim sergisine tam not verdi.
Hasan Özvarnalı İlköğretim Okulu Yıl Sonu Resim Sergisi’nin açılışı, Silivri Kaymamı Mesut Demirkol ve Silivri Belediye Başkanı Özcan Işıklar tarafından gerçekleştirildi. Silivri İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü Can Dağaşan, okul müdürleri ve öğrencilerin katıldığı sergi açılışı, Silivri Öğretmen Evi’nin ön kısmında gerçekleşti. Sergilenen rengârenk ve birbirinden güzel resimler, sergiyi dolaşanlar tarafından da büyük beğeni topladı. Yağlı boya tablolarından, kara kalem çalışmalarına kadar birçok eserin sergilendiği karma sergiyi gezen Demirkol ve Işıklar, öğrencilerin yetenekleri karşısında mutluluk duydu. Öğrencilerin hayal güçlerini kullanarak yaptıkları resimlerin oldukça güzel olduğunu belirten Demirkol ve Işıklar, öğretmen ve öğrencileri tebrik etti.
 

Tabela - Neon Tabela - Beylikdüzü Tabela - Beylikdüzü Neon - Beylikdüzü Led - Beylikdüzü - Beylikdüzü Reklam - Beylikdüzü Matbaa -
BEYLİKDÜZÜ TABELA NEON

Bu habere yorum yapan ilk siz olun!

  • Ad Soyad:

  • Yorum:

  •  

    @name x

  • UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
    HAVA DURUMU
    Görüntülemek istediğiniz ili seçiniz:
    banner230
    EN ÇOK YORUMLANANLAR
    BUGÜN
    BU HAFTA
    BU AY
    ARŞİV