banner238

banner228

banner220

banner245

banner246

banner247

banner319
18 Mayıs 2024 Cumartesi

Adaylığımı açıklayacağım Aziz Yıldırım iddialara noktayı koydu

KÜLTÜR MERKEZİ KURSİYERLERİ HÜNERLERİNİ SERGİLEDİ.

Silivri Belediyesi Kültür Merkezi kursiyerleri yıl boyunca yapmış oldukları çalışmaları, Yıl Sonu Etkinlikleri kapsamında Silivri Sahili’nde sergiledi.

19 Haziran 2011 Pazar 16:31
KÜLTÜR MERKEZİ KURSİYERLERİ HÜNERLERİNİ SERGİLEDİ.
banner265
KÜLTÜR MERKEZİ KURSİYERLERİ HÜNERLERİNİ SERGİLEDİ.
Silivri Belediyesi Kültür Merkezi kursiyerleri yıl boyunca yapmış oldukları çalışmaları, Yıl Sonu Etkinlikleri kapsamında Silivri Sahili’nde sergiledi. Beş gün sürecek etkinliklerin ilk günü renkli görüntülere sahne oldu.


Silivri Belediyesi Kültür Merkezi’nin 5 gün sürecek olan Yıl Sonu Etkinlikleri’nin açılış programı yoğun katılımla gerçekleşti. Silivri Belediye Başkanı Özcan Işıklar’ın Ebru, Resim, Vitray, Mozaik, Hat, Gümüş İşlemeciliği (telkâri), Ahşap Seramik ve Cam Boyama, Elde Kurdele İşi ve Fotoğrafçılık branşlarında yıl boyunca yapılan çalışmaların sergilendiği Karma Serginin açılış kurdelesini kesmesiyle başlayan etkinliklerin sahne programında da Çocuk Halk Oyunları gösterisi, Çocuk Modern Dans gösterisi, Yetişkin Halk Oyunları gösterisi, Türk Halk Müziği Korosu Konseri ile sertifika takdim töreni yer aldı.

IŞIKLAR TÜM ESERLERİ TEK TEK İNCELEDİ

Silivri Belediyesi Kültür Merkezi Yıl Sonu Etkinlikleri kapsamında sergilenen tüm eserleri eşi Esma Işıklar ve beraberindekilerle tek tek gezen Başkan Işıklar, çalışmalar hakkında bilgi alarak eğitmenleri ve kursiyerleri eserlerin güzelliği nedeniyle kutladı.

MAHALLE EVİ KURSİYERLERİ DE ORADAYDI

Silivri Belediyesi Mimarsinan Mahalle Evi’nde el sanatları çalışmalarını yürüten kursiyerler de, el emeği göz nuru olan çalışmalarını sergiledi. Kültür Merkezi sergi alanının hemen yanında oluşturulan alanda, cam ve ahşap boyama, dekoratif ev eşyası gibi el işi birçok ürününü sergileyen Mahalle Evi kursiyerleri, kendilerine bu imkânı sağlayan Silivri Belediye Başkanı Özcan Işıklar’a teşekkür etti. Başkan Işıklar, sergiyi gezerek yapılan çalışmaları tek tek inceledi.

IŞIKLAR: “YAŞAM KALİTEMİZİ KÜLTÜR VE SANATLA YÜCELTECEĞİZ”

Silivri Belediyesi Kültür Merkezi Yıl Sonu Etkinlikleri’nin sahne programının açılışında bir konuşma yapan Silivri Belediye Başkanı Özcan Işıklar; “Bugün bizim için çok önemli bir gün. 368 kişiyle başladığımız kültür eğitimi programını, Kültür Merkezi’ne dönüştürerek 4000 kursiyeri geçmiş durumdayız. Bu sayının artmasının nedeni, kurs sayısının 22’ye çıkması, işinin ehli eğitmenlerimizle çalışmak ve en önemlisi de çağdaş, modern, refah içinde, hemşeri olma bilincini aşılayan eğitim anlayışımızdır. Değerli kursiyerlerimiz bir yıl boyunca emek vermişler, ortaya çıkardıkları eserleri de bizlerle paylaşıyorlar, kendilerine ayrıca teşekkür ediyorum. Bu çabaya katkı sağlayan herkese sonsuz teşekkürler. Sizlere bir de Mahalle Evi’mizden bahsetmek istiyorum. 7-8 kursiyerimizle birlikte başladığımız, bugün 110 kişiye çıktığımız Mimarsinan Mahalle Evi’mizdeki eğitmenlerimize ve kursiyerlerimize de çok teşekkür ediyorum. Mahalle Evlerimizi diğer mahallelerimizde de çoğaltacağız. Değerli hemşerilerim, 4000 bizim için yeterli bir sayı değil. Her evden bir yetişkin ve bir de çocuğumuza ulaşana kadar bu çabayı sürdüreceğiz. Yaşam kalitemizi, eğitimle, kültürle, sanatla, refah içinde geliştirmek ve yüceltmek amacındayız. Bunu sağlamanın yolu da, bir amaç için bir araya gelmektir. Amacımız Silivri’yi daha aydınlık yarınlara ulaştırmaktır. Hepinize sevgi ve şükranlarımı sunuyorum” şeklinde konuştu.

EĞİTMENLERE SERTİFİKALARI VERİLDİ

Silivri Belediye Başkanı Özcan Işıklar gerçekleştirdiği konuşmasının ardından emeği geçen Kültür Merkezi ve Mahalle Evi eğitmenlerine sertifikalarını sundu. Başkan Işıklar, Sosyal Projelerden Sorumlu Belediye Başkan Yardımcısı Elif Bilici ve Silivri Belediyesi Kültür Merkezi Sorumlusu Ayfer Köylü’ye ve ekip arkadaşlarına teşekkür ederek, çiçek takdim etti.

KURSİYERLER BÜYÜK ALKIŞ ALDI

Yılsonu etkinliklerinin sahne programında ilk olarak Çocuk Halk Oyunları Ekibi gösterisi yer aldı. İlçe protokolü ve izleyiciler tarafından beğeni toplayan Çocuk Halk Oyunları Ekibi’nin ardından da Çocuk Modern Dans Ekibi sahne aldı. İlk günün akşam saat 21.00’de başlayan sahne programında ise ilk olarak Yetişkin Halk Oyunları Ekibi gösteri yaptı. Renkli kostümleriyle dikkat çeken ekip, büyük alkış aldı. Gece, Türk Halk Müziği Korosu Konseriyle sona erdi. 17 eser seslendiren koroya, izleyenler de keyifle eşlik etti. 

web tasarım - grafik tasarım - web yazılım - seo - seo yazılım - web reklam - web yazılımcı- web tasarımcı -
Æ SEO YAZILIM

Bu habere yorum yapan ilk siz olun!

  • Ad Soyad:

  • Yorum:

  •  

    @name x

  • UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
    HAVA DURUMU
    Görüntülemek istediğiniz ili seçiniz:
    banner251
    EN ÇOK YORUMLANANLAR
    BUGÜN
    BU HAFTA
    BU AY
    ARŞİV