banner238

banner228

banner220

banner245

banner246

banner247

banner309
15 Mayıs 2024 Çarşamba

Adaylığımı açıklayacağım Aziz Yıldırım iddialara noktayı koydu

METEM Fuarı'na yoğun ilgi

Silivri İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'nün düzenlediği Metem Fuarı, halkın yoğun ilgisi ile karşılandı.

04 Haziran 2011 Cumartesi 01:39
METEM Fuarı'na yoğun ilgi
banner321
METEM Fuarı'na yoğun ilgi

Silivri İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'nün düzenlediği Metem Fuarı, halkın yoğun ilgisi ile karşılandı.
Silivri sahilinde düzenlenen törenle açılışı yapılan fuarda ürün sergileyen mesleki ve teknik eğitim kurumları bölüm öğrencileri halkın yoğun ilgisi ile karşılaştı.

Fuarın açılışını Silivri Kaymakamı Ahmet Mesut Demirkol yaptı. Fuara Silivri Kaymakamı Demirkol'un yanı sıra Silivri Belediye Başkanı Özcan Işlıklar, İlçe Milli Eğitim Müdürü İkram Kayapınar, Belediye ve İl Genel Meclis Üyeleri, siyasi parti temsilcileri, sivil toplum kuruluşları temsilcileri, oda başkanları ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Silivri Şerife Baldöktü Kız Teknik ve Meslek Lisesi Giyim bölümü öğrencilerinin hazırladığı defile, Çocuk Gelişimi Bölümü öğrencilerinin gösterileri, Necip Sarıbekir Lisesi öğrencilerinin hazırladığı Roman Ateşi Halk Dansları gösterileri fuara damgasını vurdu. 8 ve 9. Sınıf öğrencilerine Metem çalışmalarını ve bölümleri tanıtmayı amaçlayan fuarda, ürün sergileyemeyen Mesleki ve Teknik Eğitim Kurumları da stand açarak broşürler ile bölümlerini tanıttı.

Silivri sahilinde 2 gün sürecek fuarda Şerife Baldöktü Kız Teknik ve Meslek Lisesi, Silivri Endüstri Teknik ve Meslek Lisesi, Halk Eğitim Merkezi, Mesleki Eğitim Merkezi, Selimpaşa İMKB Anadolu Otelcilik ve Turizm Meslek Lisesi, Silivri İmam Hatip Lisesi ve Necip Sarıbekir Lisesi yer alıyor.
 

Tabela - Neon Tabela - Beylikdüzü Tabela - Beylikdüzü Neon - Beylikdüzü Led - Beylikdüzü - Beylikdüzü Reklam - Beylikdüzü Matbaa -
BEYLİKDÜZÜ TABELA NEON

Bu habere yorum yapan ilk siz olun!

  • Ad Soyad:

  • Yorum:

  •  

    @name x

  • UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
    HAVA DURUMU
    Görüntülemek istediğiniz ili seçiniz:
    banner230
    EN ÇOK YORUMLANANLAR
    BUGÜN
    BU HAFTA
    BU AY
    ARŞİV