banner238

banner228

banner220

banner245

banner246

banner247

banner225
02 Mayıs 2024 Perşembe

CEM YILMAZ 51 OLDU HİÇ BU YAŞA GELECEĞİM AKLIMA GELMEMİŞTİ

Zehir Tacirlerine Operasyon

İstanbul’da sokak satıcılarına yönelik iki ayrı operasyonda 21 kişi hakkında işlem yapıldı.

04 Eylül 2013 Çarşamba 14:46
Zehir Tacirlerine Operasyon
banner265
Zehir Tacirlerine Operasyon
İstanbul’da sokak satıcılarına yönelik iki ayrı operasyonda 21 kişi hakkında işlem yapıldı. Özel harekat polislerinin de katıldığı operasyon görüntüleri ise polis kamerasına yansıdı. İstanbul Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri uyuşturucu ticareti yaptığı iddia edilen ve torbacı diye tabir edilen sokak satıcılarına yönelik iki ayrı operasyon düzenledi. Narkotik ekipleri ilk operasyonu Esenyurt ve Gaziosmanpaşa’da gerçekleştirdi. Özel harekat polislerinin de katıldığı operasyonda şüphelilerin adreslerine baskın yapıldı. Polis kamerasına da yansıyan operasyonda özel harekat ekiplerinin çelik kapıyı koçbaşıyla kırarak içeri girdiği ve şüphelileri gözaltına aldığı görülüyor. Zanlıların ev ve otomobillerinde yapılan aramalarda, 1 kilogram 260 gram satışa hazır eroin maddesi, uyuşturucu madde ticaretinden elde edildiği değerlendirilen bin 490 lira, 7 adet Suboxsone hap, 1 adet hassas terazi ve 1 adet de sahte kimlik ele geçirildi. Operasyon kapsamında aralarında örgüt lideri olduğu iddia edilen İzzet K.’nin da bulunduğu 15 kişi gözaltına alındı. Örgüt üyesi olduğu ileri sürülen ve hakkında yakalama kararı bulunan kişinin ise cezaevinde tutuklu bulunduğu belirtildi. Soruşturma kapsamında R.K. adlı avukatın da savcı tarafından sorgulandığı ve tutuklanma talebiyle sevk edildiği mahkeme tarafından tutuksuz yangılanmak üzere serbest bırakıldığı ifade edildi. Örgüt üyelerinin kendi aralarında neredeyse telefonla hiç konuşmadıkları ve Esenyurt’ta mesken edindikleri bir tarlada buluştukları öğrenildi. Örgüt lideri İzzet K.’nın ‘Çakır’ lakabını kullandığı diğer şüphelilerinin de ‘boncuk’, ‘çakma Yusuf’, ‘Mahoni’, ‘deli’, ‘inek Şaban’, ‘Mert’, ‘Mami’, ‘kedi’ ve ‘kara çocuk gibi lakaplarla birbirlerine hitap ettikleri belirtildi. Emniyet kaynakları, şüphelilerin telefon kullanmamalarının teknik takibi zorlaştırdığını söyledi.Emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen örgüt üyelerinden 12 kişi tutuklandı. Cezaevindeki 3 örgüt üyesiyle birlikte tutuklu sayısı 15’e yükselmiş oldu. Çete lideri İzzet K.’nın 7 ayrı suçtan aranmakta olduğu belirtildi. Örgüte yardım ve yataklık ettiği ileri sürülen avukat R.K.’ ile birlikte operasyon kapsamında hakkından işlem yapılan zanlı sayısı 19 oldu.
HAVALİMANINDA 43 KİLO ESRARLA YAKALANDILAR
Bir ihbarı değerlendiren İstanbul narkotik polisi ikinci operasyonu da İstanbul Atatürk Havalimanı’nda gerçekleştirdi. Uçakla Diyarbakır’dan İstanbul’a gelen Mehmet Ali A. (19) ile Süleyman Baran İ.’nin (17) bavullarında arama yapan polis, 43 kilogram 50 gram toz esrar maddesi buldu. Garson olarak çalışan Mehmet Ali A. ve öğrenci olduğu öğrenilen Süleyman Baran İ. gözaltına alındı. Emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen zanlılardan Mehmet Ali A. tutuklanarak cezaevine gönderildi.

web tasarım - grafik tasarım - web yazılım - seo - seo yazılım - web reklam - web yazılımcı- web tasarımcı -
Æ SEO YAZILIM

Bu habere yorum yapan ilk siz olun!

  • Ad Soyad:

  • Yorum:

  •  

    @name x

  • UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
    HAVA DURUMU
    Görüntülemek istediğiniz ili seçiniz:
    banner230
    EN ÇOK YORUMLANANLAR
    BUGÜN
    BU HAFTA
    BU AY
    ARŞİV