banner238

banner228

banner220

banner245

banner246

banner247

banner326
19 Mart 2024 Salı

Milli Yol Partisi Beylikdüzü Gümbür Gümbür Geliyor

9 yıllık evlilikte kayınvalide krizi

Mustafa-Emine Sandal çiftini boşanmanın eşiğine getiren sorunların altından kayınvalide Tülin İleri'nin çıktığı iddia edildi.

17 Aralık 2017 Pazar 02:16
9 yıllık evlilikte kayınvalide krizi
banner299
9 yıllık evlilikte kayınvalide krizi

Mustafa-Emine Sandal çiftini boşanmanın eşiğine getiren sorunların altından kayınvalide Tülin İleri'nin çıktığı iddia edildi.
İddialara göre, Emine Sandal ile kayınvalidesi arasındaki sorunlar, çözülemez bir hal aldı. Bu da 9 yıllık evliliğe yansıdı.
Bir süredir evliliklerinin üzerinde kara bulutlar dolaştığı konuşulan Mustafa-Emina Sandal çiftinin, sorunlar yaşadığı haberleri gerçek çıktı.

"DEĞERLENDİRME AŞAMASINDAYIZ"
Evlilikteki krizin Emina Sandal'ın müsrifliği nedeniyle çıktığı ileri sürüldü. Ancak bu iddiaya hem Sırp asıllı şarkıcı hem de Mustafa Sandal'dan yalanlama geldi. Musti, eşiyle yaşadığı sorunları şu sözlerle anlattı:
"Çocuklarımın annesi, kıymetlim Emina Sandal'la yaşadıklarımızı değerlendirme aşamasındayız. Bu denli uzun süreli her ilişkide olabileceği gibi bizim de zaman zaman çözme ihtiyacı duyduğumuz sorunlarımız olabiliyor."


Takvim Gazetesi'nin haberine göre; şimdilerde konser için Avustralya'da olan Mustafa Sandal'ın bahsettiği sorunların altından, ünlü şarkıcının annesi Tülin İleri çıktı. Dedikodulara göre Emina Sandal, son yıllarda kayınvalidesiyle sürekli anlaşmazlıklar yaşıyordu. İkili arasındaki problemler, son dönemde giderek arttı. Çocukların büyütülmesinden, evdeki beslenme düzenine kadar birçok konuda Tülin Hanım'la anlaşmazlık yaşayan Emina Sandal, bu sorunları eşine de yansıtınca ünlü çift arasında kriz çıktı.
BARIŞ SAĞLAYAMADI

Mustafa Sandal, Emina Sandal ve annesi arasındaki sorunları çözebilmek için büyük çaba sarf etti. Ancak özellikle Emina Hanım, barışa yanaşmayınca kriz büyüdü.

Tabela - Neon Tabela - Beylikdüzü Tabela - Beylikdüzü Neon - Beylikdüzü Led - Beylikdüzü - Beylikdüzü Reklam - Beylikdüzü Matbaa -
BEYLİKDÜZÜ TABELA NEON

Bu habere yorum yapan ilk siz olun!

  • Ad Soyad:

  • Yorum:

  •  

    @name x

  • UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
    HAVA DURUMU
    Görüntülemek istediğiniz ili seçiniz:
    banner230
    EN ÇOK YORUMLANANLAR
    BUGÜN
    BU HAFTA
    BU AY
    ARŞİV