banner238

banner228

banner220

banner245

banner246

banner247

banner296
09 Mayıs 2024 Perşembe

GNL Reklam Bir Adım Önde

Ahu Tuğba'nın kızına dayak

Tuğba, kızı Ahu Anjelik Alojtonj'ın erkek arkadaşı ve ailesi tarafından darp edildiğini ileri sürerek polise başvurdu.

27 Nisan 2011 Çarşamba 11:22
Ahu Tuğba'nın kızına dayak
banner291
Ahu Tuğba'nın kızına dayak
Tuğba, kızı Ahu Anjelik Alojtonj'ın erkek arkadaşı ve ailesi tarafından darp edildiğini ileri sürerek polise başvurdu.
İddiaya göre Ahu Tuğba, Sarıyer Bağlar semtinde oturan erkek arkadaşının evine giden Ahu Anjelik Alojtonj'ın (18) gece eve geldiğinde sol gözünün önünde morarma ve çizik olduğunu fark etti.
ŞİKAYETÇİ OLDU

Ahu Tuğba'nın, yüzündeki morlukları sorması üzerine kızı, erkek arkadaşı ve ailesinin kendisini darp ettiğini söyledi. DHA'nın haberine göre; Ahu Tuğba polisi arayarak şikayetçi oldu.

İstinye Devlet Hastanesi'ne götürülen Alojtonj, burada yapılan ilk müdahalenin ardından beyin travması şüphesiyle Şişli Etfal Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne sevk edildi. Çekilen tomografi sonuçlarına göre herhangi bir bulguya rastlanmadı. Ahu Tuğba ve kızı daha sonra hastaneden ayrılarak polis merkezinde ifade verdi.
TUĞBA DAVA AÇACAK

Tuğba hastane çıkışında, "Hukuki olarak ne yapılması gerekiyorsa yapacağım. Kimseden korkmuyoruz. Çocuğumu bu hale getirenler anne-baba değil mi? Kızım ya orada ölseydi ne olacaktı? Hesabını kim verecekti?" dedi.

Olayla ilgili soruşturmanın sürdüğü belirtildi.

beylikdüzü - beylikdüzü keman - beylikdüzü piyano - beylikdüzü bale - beylikdüzü müzik merkezi - modern sanatlar akademisi - beylikdüzü sanat
BEYLİKDÜZÜ müzik

Bu habere yorum yapan ilk siz olun!

  • Ad Soyad:

  • Yorum:

  •  

    @name x

  • UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
    HAVA DURUMU
    Görüntülemek istediğiniz ili seçiniz:
    banner230
    EN ÇOK YORUMLANANLAR
    BUGÜN
    BU HAFTA
    BU AY
    ARŞİV