banner238

banner228

banner220

banner245

banner246

banner247

banner309
02 Mayıs 2024 Perşembe

CEM YILMAZ 51 OLDU HİÇ BU YAŞA GELECEĞİM AKLIMA GELMEMİŞTİ

Ayrıldıkları konuşulan Kaan Yıldırım Hadise ile yeni bir fotoğrafını paylaştı!

Bu yılın en çok konuşulan çiftlerinden birisi Hadise Kaan Yıldırım çifti oldu. Çiftin son dönemde ayrıldıkları iddia ediliyor ikilinin paylaşımları da bu iddiaları destekliyordu.

05 Aralık 2020 Cumartesi 19:36
Ayrıldıkları konuşulan Kaan Yıldırım Hadise ile yeni bir fotoğrafını paylaştı!
banner291
Ayrıldıkları konuşulan Kaan Yıldırım Hadise ile yeni bir fotoğrafını paylaştı!

Bu yılın en çok konuşulan çiftlerinden birisi Hadise Kaan Yıldırım çifti oldu. Çiftin son dönemde ayrıldıkları iddia ediliyor ikilinin paylaşımları da bu iddiaları destekliyordu. Magazin gündemine bomba gibi düşen haber Kaan Yıldırım'ın paylaşımı ile ortaya çıktı. Kaan Yıldırım Hadise ile olan fotoğrafını Instagram hikayesinde paylaştı.


Uzun bir süredir ayrıldıkları konuşulan Hadise ve Kaan Yıldırım çifti sosyal medya paylaşımlarıyla gündemden düşmüyor. Son dönemde magazin dünyasında ayrıldıkları iddia edilen çiftin hayranları ikiliyi yakın takibe almıştı. Ünlü çift ile ilgili akıllardaki soruları gidecek paylaşım Kaan Yıldırım'dan geldi. Yıldırım, Hadise olan fotoğrafını Instagram hikayesine ekledi. "Kaan Yıldırım ve Hadise barıştı mı?" sorusu da böylece yanıt bulmuş oldu. 

HADİSE VE KAAN YILDIRIM BARIŞTI!
Magazin dünyasının yakın takibe aldığı Hadise ve Kaan yıldırım çifti son zamanlarda ayrılık iddialarını destekleyen paylaşımlarda bulunuyorlardı. Neyse ki durumun sanıldığı gibi olmadığı Kaan Yıldırım'ın paylaşımı ile ortaya çıktı. Yıldırım, ayrılmadıklarının ve birlikte zaman geçirdiklerinin mesajını veren ve iç ısıtan o fotoğrafı hikayesine ekledi.





beylikdüzü - beylikdüzü haber - beylikdüzü haberleri- beylikdüzü haberci - beylikdüzü haber merkezi - beylikdüzü belediyesi - beylikdüzü sakinleri
BEYLİKDÜZÜ HABER

Bu habere yorum yapan ilk siz olun!

  • Ad Soyad:

  • Yorum:

  •  

    @name x

  • UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
    HAVA DURUMU
    Görüntülemek istediğiniz ili seçiniz:
    banner251
    EN ÇOK YORUMLANANLAR
    BUGÜN
    BU HAFTA
    BU AY
    ARŞİV