banner238

banner228

banner220

banner245

banner246

banner247

banner300
06 Mayıs 2024 Pazartesi

Benzin ve motorine indirim geliyor

BEDİA AKARTÜRK'Ü DUYGULANDIRAN SÜPRİZ

BEDİA AKARTÜRK'Ü DUYGULANDIRAN SÜPRİZ HEDİYE EMLAK KRALİÇESİNDEN GELDİ!

06 Şubat 2014 Perşembe 11:03
BEDİA AKARTÜRK'Ü DUYGULANDIRAN SÜPRİZ
banner263
BEDİA AKARTÜRK'Ü DUYGULANDIRAN SÜPRİZ

BEDİA AKARTÜRK'Ü DUYGULANDIRAN SÜPRİZ HEDİYE EMLAK KRALİÇESİNDEN GELDİ!

70 yaşına basan Türk Halk Müziği sanatçısına süpriz hediye Emlak Kraliçesi Duygu Meltem Yalçinkaya'dan geldi.Sanatçıya doğum günü hediyesi olarak Kuşadası termalde hisse tapu hediye etti.Akartürk bu hediyeye çok duygulandığını söyleyerek ''Bu yaşa kadar hiç yazlığım olmamıştı''diyerek Duygu hanıma teşekkür etti.


Ünlü sanatçıı kendisine yapılan süpriz doğum gününü ailesi ve dostlarıyla birlikte kutladı. Kızı Nihan Seller Akartürk'ün düzenlediği sürpriz doğum günü partisine Bedia Akartürk, ''bir arkadaşının düğününe gideceğiz diye kandırıldığını ''söyledi.

           Küçükyalı Yeni Dostlar Kebap'ta gerçekleşen gecede Akartürk hiç beklemediği bir ödül aldı. DMY Grup Yönetim Kurulu Başkanı Emlak Kraliçesi Duygu Meltem Yalçınkaya tarafından usta sanatçıya Kuşadası'nda termalde hisse tapu hediye edildi. Gözyaşlarını tutamayan Akartük ,kendisini bu özel günde yalnız bırakmayan dostlarına ve hediyenin kendisini çok duygulandırdığını belirterek"sayenizde ben 70 yaşına değil, 15 yaşına girdim " dedi.

Tahir YAMAN

beylikdüzü - beylikdüzü keman - beylikdüzü piyano - beylikdüzü bale - beylikdüzü müzik merkezi - modern sanatlar akademisi - beylikdüzü sanat
BEYLİKDÜZÜ müzik

YORUM YAZ

  • Ad Soyad:

  • Yorum:

  •  

    @name x

  • UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.

      Yorumlar
      Toplam 1 yorum mevcut

    • ısılay şahin 9 yıl önce yorumlandı

      aşım ben seni seviyorum buna unutma diliyorum ben doğum günü kutlu olsun diliyorum bende sizin gibi sanatçı olma iştiyorum ben müzik bıramıyorum ben hep dinliyorum benim telefonumda senin şarkın var hep dinliyorum ben hayrnlıla dinliyorum ben sana çok hayranım ben senin onserine gelçem ben seni seviyorum buna unutma

    HAVA DURUMU
    Görüntülemek istediğiniz ili seçiniz:
    banner251
    EN ÇOK YORUMLANANLAR
    BUGÜN
    BU HAFTA
    BU AY
    ARŞİV