banner238

banner228

banner220

banner245

banner246

banner247

banner300
05 Mayıs 2024 Pazar

CEM YILMAZ 51 OLDU HİÇ BU YAŞA GELECEĞİM AKLIMA GELMEMİŞTİ

“Beni orada anlayamazlar”

Hülya Avşar, Gezi Parkı'na sanatçıların gitmesine karşı olduğunu ifade ederek, "Oraya gidersem beni anlayabileceklerini düşünmüyor." dedi.

13 Haziran 2013 Perşembe 21:18
“Beni orada anlayamazlar”
banner265
“Beni orada anlayamazlar”
Hülya Avşar, Gezi Parkı'na sanatçıların gitmesine karşı olduğunu ifade ederek, "Oraya gidersem beni anlayabileceklerini düşünmüyor." dedi.
Magazin ünlüsü Hülya Avşar, Taksim Gezi Parkı’nda ağaçlar için yapılan direniş hakkında Başbakan Erdoğan’la görüştü. Görüşmenin en garip tarafı ise, Hülya Avşar 13 ağacı katlettiği için 2 ay hapis cezasına çarptırılmıştı.
Taksim’deki yüz binlerce kişinin üzerinden rol kapma ve reklam yapma arayışı olarak yorumlanan bu görüşme, büyük tepki çekeceğe benziyor. Zira Avşar, Taksim Gezi Parkı’ndaki ağaçların kesilmemesi için mücadele veren insanların aksine “ağaç katliamı” yapmaktan mahkemelerde yıllarca yargılandı ve çeşitli cezalara çarptırıldı.
İLK AÇIKLAMA: “BENİ ORADA ANLAYABİLECEKLERİNİ DÜŞÜNMÜYORUM”
Hülya Avşar, Erdoğan’la görüşmesinin ardından çok ilginç açıklamalar yaptı. Gezi Parkı’na oradakilerin kendisini anlayamayacağı için gitmediğini ifade eden Avşar, 24 saat içerisinde Gezi Parkı boşaltılmazsa müdahale olacağını açıkladı.
Başbakan Erdoğan’la görüşen Hülya Avşar, görüşme sonrası şunları söyledi;
- Başbakan bazı şeyleri anlamakta zorlandığını ifade etti.
- Her iki tarafta da önyargı sözkonusu. Bu kutuplaşmada kimsenin kazanamayacağını herkes biliyor.
- Haksız hiç kimse yok. Herkes haklı fakat her iki tarafı da kullanan bir grup olduğu düşünülüyor.
- Ben kimseyi temsilen burada değilim.
- Başbakan Erdoğan’a şunu söyledim: Ben kendi kızımla olan ilişkimden yola çıktım. Size bir vatandaş, anne ve sanatçı olarak gördüğüm eksikleri söylemeye geldim’ dedim.
- Gençlerin kendilerini ifade edebilecekleri bir ortam yoktu.
- (İzlenimlerinizi Gezi Parkı’na gidip paylaşacak mısınız? sorusu üzerine) Ben Gezi Parkı’na sanatçıların gitmesinden yana hiç olmadım. Bu insanlar sanatçı gördükleri zaman, kendilerine destek veren, o heyecanla biraz kendilerini aşma tehlikesi her zaman vardır. Ben Gezi Parkı’na gitmek istemiyorum. Çünkü biliyorum ki ben anlayabileceklerini düşünmüyorum, biliyorum ki konuşturmayacaklar.
- Ama ‘buyur seni bekliyoruz’ derlerse, seve seve giderim.
- Şu yaptığım bana zarar verebilecek bir şey.
- Başbakan’a ‘Biraz bekleyemez misin?’ dedim, sonra bana bir iki örnek verdi. öyle bir örnek verince bu da doğru diyorsunuz.
- Vali sanırım bugün, oradaki gençlerle konuşacak, 24 saat içerisinde çekilen olmazsa, işte bir şekilde müdahale edeceklerini söylediler.
KATLİAM YÜZÜNDEN YARGILANMIŞTI
Sarıyer Büyükdere’de 4 katlı ahşap köşkü bulunan Hülya Avşar, köşkünün 2002 yılındaki yapımı sırasında bahçesinde bulunan 13 meyveli ağacı kestirmekten ve ağaç katliamı yapmak suçundan yıllarca yargılandı. Cumhuriyet Savcısı Güngör Uçar tarafından hazırlanan iddianamede Avşar, ağaç katliamı yapmakla suçlandı. Komşusu Nazmi Karbuz tarafından savcılığa verilen Hülya Avşar hakkında, bahçesindeki 56 metrekarelik alanda 13 meyveli ağacı kestiği için 7 yıla kadar hapis istemiyle dava açıldı. Avşar kızı hakkında ağaç kesme olayı yüzünden 3 ayrı ceza davası açıldı. Sarıyer Asliye Ceza Mahkemeleri’nde “ağaç katliamı” yapmakla suçlanan ve hapis cezasıyla yargılanan Avşar’ın bahçesinde bilirkişi de “ağaç katliamı” yapıldığı yönünde rapor verdi. Avşar kızı bu davadan 2 ay hapis cezası aldı ancak bu ceza 1065 TL paraya çevrildi. Öte yandan Sarıyer 2. Asliye Hukuk Mahkemesi de Avşar kızının davacı Nazmi Karbuz’a faizleriyle birlikte tam 12 bin 295 TL ödemesine hükmetti.
Yaklaşık 10 yıl boyunca “ağaç katliamı” yapmak suçundan mahkemelerde yargılanan Hülya Avşar’ın, bu davalar devam ederken mahkemeye polis zoruyla getirilmesi yönünde karar da çıkmıştı. Avşar’ın ağaç davası yıllarda ulusan basında ve gazetelerde çoğu kez haber olarak yayınlanmıştı.
Taksim Gezi Parkı’nda günlerce “ağaç” mücadelesi verenlerin, ağaç katliamı yapmaktan ceza alan Hülya Avşar’ın şimdi hangi yüzle Başbakan Erdoğan’la görüşeceğini merak ediyor.
TEPKİLER GECİKMEDİ!
Hülya Avşar’ın canlı yayında görüşmenin detaylarını açıkladığı sırada twitter’da da tepkiler başladı. İşte onlardan bazıları:
Doğa Rutkay ‏@Doarutkay 1 dk
Avşar,yaşanan tüm olayları kızı ile olan kişisel ilişkisi ile özleştirmiş.Terslenicek bir tarafı da yok.Kibarlığını ve içtenliğini koruyor.
Şenay DÜDEK ‏@DudekSenay 3 sn
H.Avsar’a kızıyoruz.”Onun ne işi var.Kim seçti” diye.Arkadaslar”İsteyenin yüzü kara.Vermeyen zenci”.Zeki bi kadın.Nemalanmasini biliyor!!!
greg or samsa ‏@greg_or_samsa 3 dk
“Çapulcu” fena değildi de Hülya Avşar’ın ergen kızına benzetilmek şu ana kadar aldığımız en ağır hakaret oldu.
Tisikkirlir Sipirmin ‏@kelebenk 2 dk
Hülya Avşar’ın o tavrı ne peki??? Yanında sanatçı gördükleri zaman falan?! İnsan olsa keşke önce.
zeynep miraÇ ‏@miraczeynep 3 dk
başbakan dışarıdan göründüğü kadar katı değilmiş (via hülya avşar) hadi yine iyiyiz
Can D. ‏@Hormonlu_Editor 2 dk
Hülya Avşar olayları kızıyla yaşadıkları ergen kavgasına benzetmiş. Acaba kızına su sıkıp biber gazı da atıyor muydu? #direngeziseninleyiz
enver aysever ‏@enveraysever2 2 dk
Susan Hülya ideal Hülya!
Atilla Taş ‏@AtillaTasNet 16 sn
Hülya Avşar’da olmadı !.
Sıra bende !.
enver aysever ‏@enveraysever2 30 sn
Kanaat önderi Hülya ve Necati olan ülkede bu kadar demokrasi bile iyidir.
Metin Koç ‏@kocmtn 1 dk
Eğer Hülya Avşar bir gram entelektuel bilgiye sahipse kendimi Boğaz Köprüsü’nden atarım evet atarım! Bi çıkamadın hayatımızdan!!!!!!!!!!!
İmamınGülüツ ‏@Ladyimam 1 dk
Hülya Avşar gezi için direnen grupları bölmek için sözcülük yapıyor şuan..
Salim Öztoksoy ‏@oztoksoyms 2 dk
Bir emekli artist bile ‘benim kızım da ergen’ deyip başbakanla görüşmeye gidebiliyor hatta akıl bile veriyor.
Artık nasıl bir diktatörse RTE
ÜNLÜLER DALGA GEÇTİ
Ünlüler ise attıkları tweet’lerde Avşar kızını ve Şaşmaz’ı ti’ye aldılar.
Yapımcı Erol Köse: Bugünkü bazı heyetlerin yanında ünlü düşünür Hülya Avşar ve süpermario Polat Alemdar da olaylarla alakalı Başbakanla görüşecek. HülyaAvşar ile Başbakan’ın yaşananlar üzerine konuştuklarını düşünmeye çalıştım ama beceremedim, olmadı. Hayal gücüm yetersiz kaldı! Hadi Banu Alkan , Ahu Tuğba , Serpil Çakmaklı sizin Hülya’dan neyiniz eksik bacım .
Şarkıcı Niran Ünsal: madem demokrasi var diyorsunuz,, o zaman “susana saygı duyun” demiş avşar kızı… ALKIŞŞŞŞŞ KIŞ KIŞŞ
Gazeteci Suna Akyıldız: Hülya Avşar, Bahçesindeki Ağaçları Keser. Necatı Saşmaz, ‘Gezi’nin Onünden Bile Geçmedik Ne Yardımı’ Der!! Ama Gezi’yi Bunlar Temsil Eder!
Oyuncu ve Televizyoncu Doğa Rutkay: Dürüstçe söylemek gerekirse Hülya Avşar görüşmesini pek merak ediyorum.
Sanat Müizği Sanatçısı Onur Akay: Hülya Avşar Gezi Parkı eylemlerini unuturmuş…Başbakanı kandırıp tenis oynarlarmış olur mu olur.
Şarkıcı Fulden Uras: Gezi’yi Necati Şaşmaz, Gökhan Özoğuz ve Hasan Kaçan mı anlatacak ? Aylin Aslım, Okan Bayülgen, Sermiyan Midyat dururken? Ya Hülya Avsar komik.
Şarkıcı Yeliz: Necati Şaşmaz ve Hülya Avşar’a kaldıysa bu çakma görüşmeler yazık..Bir kere bile geziparkı nın kıyısından-köşesinden geçmemişler hangi hakla.
Tiyatro Oyuncusu Nedim Saban: Kürt sorununa çözüm üreten akil insanlar mı daha doğru seçildi gezi parkı için Necati Şaşmaz ile Hülya Avşar mı emin olamadım.
 

web tasarım - grafik tasarım - web yazılım - seo - seo yazılım - web reklam - web yazılımcı- web tasarımcı -
Æ SEO YAZILIM

Bu habere yorum yapan ilk siz olun!

  • Ad Soyad:

  • Yorum:

  •  

    @name x

  • UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
    HAVA DURUMU
    Görüntülemek istediğiniz ili seçiniz:
    banner230
    EN ÇOK YORUMLANANLAR
    BUGÜN
    BU HAFTA
    BU AY
    ARŞİV