banner238

banner228

banner220

banner245

banner246

banner247

banner319
02 Mayıs 2024 Perşembe

CEM YILMAZ 51 OLDU HİÇ BU YAŞA GELECEĞİM AKLIMA GELMEMİŞTİ

Benim Dünyam adlı filmin basın gösterimi yapıldı

Uğur Yücel ve Beren Saat Benim Dünyam filminde öpüştü

23 Ekim 2013 Çarşamba 12:39
Benim Dünyam adlı filmin basın gösterimi yapıldı
banner311
Uğur Yücel ve Beren Saat Benim Dünyam filminde öpüştü
'Benim Dünyam' adlı filmin basın gösterimi yapıldı.
Başrollerini Uğur Yücel, Beren Saat, Ayça Bingöl ve Hazar Ergüçlü’nün paylaştığı, 2005 yapımı Hint filmi ‘Black’ten uyarlanan ‘Benim Dünyam’ adlı filmin basın gösterimi dün Kanyon AVM’de gerçekleşti.
KENAN DOĞULU'NUN ZOR ANLARI

Gösterimin ardından eleştirmenler filmi beğendiklerini dile getirdi. Ünlü yönetmen ve sinema eleştirmenlerinin izlediği filme Uğur Yücel ve Beren Saat’in öpüşme sahnesi damga vurdu. O görüntü ekrana yansıdığında akıllara, daha önce bu tarz sahneleri için, 'Beren'i kıskanıyorum' diyen sevgilisi Kenan Doğulu geldi.
BENİM DÜNYAM: KÖR VE SAĞIR BİR KIZIN DÜNYASI

Beren Saat ve Uğur Yücel'in başrollerini paylaştığı ve Beren Saat'in filmde kör ve sağır bir kızı canlandırdığı film çok büyük ilgi göreceğe benziyor. Filmde Uğur Yücel, kör ve sağır olan Beren Saat'in öğretmeni rolünde. Film kör ve sağır bir insanın neler başarabileceğini konu alıyor.

beylikdüzü - beylikdüzü haber - beylikdüzü haberleri- beylikdüzü haberci - beylikdüzü haber merkezi - beylikdüzü belediyesi - beylikdüzü sakinleri
BEYLİKDÜZÜ HABER

Bu habere yorum yapan ilk siz olun!

  • Ad Soyad:

  • Yorum:

  •  

    @name x

  • UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
    HAVA DURUMU
    Görüntülemek istediğiniz ili seçiniz:
    banner251
    EN ÇOK YORUMLANANLAR
    BUGÜN
    BU HAFTA
    BU AY
    ARŞİV