banner238

banner228

banner220

banner245

banner246

banner247

banner309
26 Nisan 2024 Cuma

CEM YILMAZ 51 OLDU HİÇ BU YAŞA GELECEĞİM AKLIMA GELMEMİŞTİ

Bu boşanma açıklaması değil, sanki aşk ilanı gibi

Gösteri dünyasında genel geçer kurallardan biridir: İki ünlü birbirine aşık olur, bu duyulunca büyük ses getirir. Sonra evlenirler, bu da büyük olay olur.

20 Ağustos 2017 Pazar 01:03
Bu boşanma açıklaması değil, sanki aşk ilanı gibi
banner267
Bu boşanma açıklaması değil, sanki aşk ilanı gibi

Beylikdüzü Tabela


Gösteri dünyasında genel geçer kurallardan biridir: İki ünlü birbirine aşık olur, bu duyulunca büyük ses getirir. Sonra evlenirler, bu da büyük olay olur. Ama bazen işler beklendiği gibi gitmez ve yollar ayrılır. İşte o sırada da genellikle büyük kavgalar, tartışmalar yaşanır uzun süre. Bu konu aylarca gündemde kalır.

Elbette bu kuralı bozan istisnalar da olur bazen. Çiftler birbirlerine teşekkür ederek dostça yollarını ayırırlar. Hatta bazen öyle durumlar olur ki, birbirleriyle basın aracılığıyla kavga eden çiftlerin aksine onlar minnetlerini ifade ederler. Tıpkı Murat Dalkılıç gibi...
Dalkılıç ile büyük bir aşkla evlendiği Merve Boluğur, yollarını ayırmaya karar verdiler. Epeydir devam eden söylentilere son noktayı da Dalkılıç'ın açıklaması damgasını vurdu. Ünlü şarkıcı Boluğur'dan "değerli eşim" diye söz ettiği açıklamasında yaşadığı büyük aşk için güzel oyuncuya minnetle teşekkür ettiğini de ekledi.
Dalkılıç'ın bu açıklaması özellikle de hayranları arasında büyük beğeni topladı. Bazıları "işte adam gibi adam" derken bazıları da "bu sanki boşanma metni değil ilan-ı aşk gibi" yorumunu yaptı. 

Her ne kadar evlilikleri hüsranla sonuçlansa da Murat Dalkılıç ve Merve Boluğur, dostça boşanan ünlü çiftler arasında yerlerini aldı.

beylikdüzü - beylikdüzü keman - beylikdüzü piyano - beylikdüzü bale - beylikdüzü müzik merkezi - modern sanatlar akademisi - beylikdüzü sanat
BEYLİKDÜZÜ müzik

Bu habere yorum yapan ilk siz olun!

  • Ad Soyad:

  • Yorum:

  •  

    @name x

  • UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
    HAVA DURUMU
    Görüntülemek istediğiniz ili seçiniz:
    banner251
    EN ÇOK YORUMLANANLAR
    BUGÜN
    BU HAFTA
    BU AY
    ARŞİV