banner238

banner228

banner220

banner245

banner246

banner247

banner309
07 Mayıs 2024 Salı

Benzin ve motorine indirim geliyor

Burcu Esmersoy'dan babasına şok sözler

Burcu Esmersoy'un babası Timur Esmersoy, 9 yıldır görüşmediği kızına ateş püskürdü. Kızının kendisi için ’Her akşam dua ediyorum senin düşmüş halini görmek için.

24 Temmuz 2013 Çarşamba 01:37
Burcu Esmersoy'dan babasına şok sözler
banner299
Burcu Esmersoy'dan babasına şok sözler
Burcu Esmersoy'un babası Timur Esmersoy, 9 yıldır görüşmediği kızına ateş püskürdü. Kızının kendisi için ’Her akşam dua ediyorum senin düşmüş halini görmek için. Allah senin belanı vermiş daha da verecek' dediğini söyleyen Timur Esmersoy, 'Burcu cenazeme gelmesin.' dedi.
Timur Esmersoy, kızı Burcu Esmersoy’la miras meselesi yüzünden araları açıldıktan sonra bir de ağır hakaretlere maruz kalması karşısında oldukça üzüldüğünü ifade etti.
Timur Esmersoy, kızının her akşam kendisi için bedduada bulunduğunu belirterek kızının kendisine ’Her akşam dua etmiş beni düşmüş halimle görmek için... Allah belamı vermiş daha da verecekmiş’ dedi
Timur Esmersoy beyin kanaması geçirdiği dönemde de kızını aradığını ama kızının kendisiyle ilgilenmediğini söyledi. Baba Esmersoy’un hastanede olduğu zamanda kızına haber veren yakınlarını da Burcu Esmersoy ’Bana ne, bana neden haber veriyorsunuz?’ diye terslediğini söyleyen Esmersoy, kızına karşı ’Kızgın değilim kırgınım’ dedi.
Timur Esmersoy öz kızının kendisine ettiği hakaretler karşısında üzüntüsünü şöyle anlattı:
Şimdi herşey koptu içimde. En yakınlarıma arkadaşlarıma, ablama, enişteme beni tanıyan herkese vasiyet ettim. O iki kişiyi cenazemde görmek istemiyorum. Benim bu vasiyetimdir. Beni huzur içinde yatırmak istiyorsanız lütfen onlar cenazeme dahi gelmesin. Ekranda şov yapıyor. Babasına hakaret edebilecek beddua edebilecek birisi nasıl başkalarına yardım edebiliyor?

Tabela - Neon Tabela - Beylikdüzü Tabela - Beylikdüzü Neon - Beylikdüzü Led - Beylikdüzü - Beylikdüzü Reklam - Beylikdüzü Matbaa -
BEYLİKDÜZÜ TABELA NEON

YORUM YAZ

  • Ad Soyad:

  • Yorum:

  •  

    @name x

  • UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.

      Yorumlar
      Toplam 1 yorum mevcut

    • Denzc 35 5 yıl önce yorumlandı

      Cenazemde gorme şansın yok zaten dayı

    HAVA DURUMU
    Görüntülemek istediğiniz ili seçiniz:
    banner230
    EN ÇOK YORUMLANANLAR
    BUGÜN
    BU HAFTA
    BU AY
    ARŞİV