banner238

banner228

banner220

banner245

banner246

banner247

banner288
19 Mart 2024 Salı

Milli Yol Partisi Beylikdüzü Gümbür Gümbür Geliyor

Buse Varol eşi Alişan'ı şoka uğrattı

Buse Varol eşi Alişan'ı şoka uğrattı: Gönlüm isterdi ki seni 30'lu yaşlarında tanıyayım...

19 Haziran 2019 Çarşamba 14:18
Buse Varol eşi Alişan'ı şoka uğrattı
banner229
Buse Varol eşi Alişan'oka ı şuğrattı: Gönlüm isterdi ki seni 30'lu yaşlarında tanıyayım...

Alişan'ın eşi Buse Varol, geçtiğimiz akşam Beylerbeyi'ndeki villalarının bahçesinde özel bir gece hazırladı. Buse Varol, 43 yaşına giren eşi Alişan'ın 100 arkadaşını partiye davet etti. Partiye gelen Alişan'ın şaşkın tavırları ve eşi Buse Varol ile arasında geçen diyaloglar, konukları kahkahaya boğdu. Buse Varol, Alişan'ın doğum gününü sosyal medya hesabından, "İyi ki doğdun gördün mü bak 43 oldun. Gönlüm isterdi ki 30'lu yaşlarında tanıyayım seni ama geç kalmış sayılmam herhalde..." sözleriyle kutladı...

Buse Varol, 43 yaşına giren eşi Alişan'a sürpriz bir doğum günü partisi düzenledi. Doğum günü pastasını kesmeden önce konuşma yapan Alişan, davetlileri gülme krizine soktu.

Ünlü şarkıcı Alişan 43 yaşına girdi. Eşi Buse Varol ise Alişan'dan habersiz, evlerinin bahçesinde büyük bir doğum günü partisi düzenledi.

Her şeyden habersiz eve gelen Alişan sürpriz partiyi görünce büyük şaşkınlık yaşadı. Ünlü çiftin yakın dostları ve akrabalarının katıldığı doğum günü adeta bir düğün havasında geçti. Ünlü çift canlı müzik eşliğinde pistte romantik bir dans yaptı.

Tabela - Neon Tabela - Beylikdüzü Tabela - Beylikdüzü Neon - Beylikdüzü Led - Beylikdüzü - Beylikdüzü Reklam - Beylikdüzü Matbaa -
BEYLİKDÜZÜ TABELA NEON

Bu habere yorum yapan ilk siz olun!

  • Ad Soyad:

  • Yorum:

  •  

    @name x

  • UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
    HAVA DURUMU
    Görüntülemek istediğiniz ili seçiniz:
    banner230
    EN ÇOK YORUMLANANLAR
    BUGÜN
    BU HAFTA
    BU AY
    ARŞİV