banner238

banner228

banner220

banner245

banner246

banner247

banner288
27 Nisan 2024 Cumartesi

CEM YILMAZ 51 OLDU HİÇ BU YAŞA GELECEĞİM AKLIMA GELMEMİŞTİ

Canlı yayında kapıştılar

Türkiye Müzik Ödülleri gecesinin ardından büyük bir kavgaya tutuşan Alişan ile Demet Akalın- Okan Kurt çifti bu kez canlı yayında birbirine girdi.

24 Nisan 2013 Çarşamba 12:46
Canlı yayında kapıştılar
banner321
Canlı yayında kapıştılar
Türkiye Müzik Ödülleri gecesinin ardından büyük bir kavgaya tutuşan Alişan ile Demet Akalın- Okan Kurt çifti bu kez canlı yayında birbirine girdi.
 Bugün aynı saatte canlı olarak yayınlanan 2. Sayfa programının konuğu Alişan, Aramızda Kalsın programının konuğu ise Demet Akalın- Okan Kurt çiftiydi.
 
DEMET İLE ÇAĞLA ARASINDAKİ KALİTE FARKINI GÖRDÜM
 
Alişan'ın ödül gecesinin ardından yaşananları anlatırken " Okan'ın bir derdi varsa karşıma çıksın. Ben sadece Demet'e Okan hakkında duyduklarımı söyledim. Okan karşısındaki  adama bakıp konuşsun. Şerefime laf söyleyecek adam daha dünyaya gelmedi. 10 otobüs adamla gelecek ailem var. Ben  sadece Okan hakkında bildiklerimi söyledim. Bir daha Demet'le karşı karşıya gelmeyiz. Yan yana gelirsek yüzüme tükürsünler.  Bu tartışma sonucunda Demet Akalın ile Çağla Şıkel'in arasındaki kalite farkını gördüm" dedi.
 
O sırada diğer Aramızda Kalsın'ın canlı yayında olan Demet Akalın ve Okan Kurt,  sosyal medya aracılığıyla Alişan'ın bu sözlerini öğrenince çok sinirlendi.
 
ALİŞAN DEMET İLE EVLENMEMİ İSTEMEDİ
 
Okan kurt  ‘Demet’i ilk gördüğümde evlenmeyi kafama koymuştum. Demet’in arkadaşıydı (Alişan) gidip geliyordu. Alişan Demet’le evlenmemi hiç istemedi. Lafın kimden geldiğine bakarım. Bir Türk erkeğinin namusuyla konuşurken dikkat edeceksin. Benim namusuma laf edilirse orda her şey biter. Benim namusuma eşimin namusuna iş girerse her şey olur. Ya kendi yaptırımlarımı uygularım ya çekilirim kenara seyrederim. Küçük çocuklar o taraftan da Twitt attılar. Ofisim Hadımköy’de tek başına gelsin. Ben işadamıyım ben de mi 16 kişiyle karşısına çıkayım. Salı günü Florya’ya çağırdım niye gelmedi?’ dedi.
 
BEN KONUŞACAK OLURSAM...
 
Demet Akalın ise konu hakkında ‘Benim artık umurumda değil. Alişan artık hayatımdan çıksın. Bu konu konuşulsun istemiyorum artık. O adam niye doğum günümün önüne geçsin. Konuşacak olursam? Konuşturmasın beni. Ünlem ünlem… Ben konuşacak olursam çok kötü olur’ dedi.
 

beylikdüzü - beylikdüzü keman - beylikdüzü piyano - beylikdüzü bale - beylikdüzü müzik merkezi - modern sanatlar akademisi - beylikdüzü sanat
BEYLİKDÜZÜ müzik

Bu habere yorum yapan ilk siz olun!

  • Ad Soyad:

  • Yorum:

  •  

    @name x

  • UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
    HAVA DURUMU
    Görüntülemek istediğiniz ili seçiniz:
    banner251
    EN ÇOK YORUMLANANLAR
    BUGÜN
    BU HAFTA
    BU AY
    ARŞİV