banner238

banner228

banner220

banner245

banner246

banner247

banner319
19 Mart 2024 Salı

Milli Yol Partisi Beylikdüzü Gümbür Gümbür Geliyor

Cem Yılmaz'dan Ekrem İmamoğlu'na Rol Teklifi!

Ekrem İmamoğlu'nun İstanbul sel felaketinde ki duyarsızlığı sosyal medyada kendisine destek veren sanatçıları da kapsayarak çığ gibi eleştiri yağmuruna tutuldu.

19 Ağustos 2019 Pazartesi 10:23
Cem Yılmaz'dan Ekrem İmamoğlu'na Rol Teklifi!
banner304
Cem Yılmaz'dan Ekrem İmamoğlu'na Rol Teklifi!

Ekrem İmamoğlu'nun İstanbul sel felaketinde ki duyarsızlığı sosyal medyada kendisine destek veren sanatçıları da kapsayarak çığ gibi eleştiri yağmuruna tutuldu.

klima

İstanbul’da sağanak yağış hayatı felç etti. 13 ilçede ev ve işyerlerini su bastı, vapur ve tramvay seferleri durdu. 1 kişi can verirken, binlerce esnaf maddi zarara uğradı....

Sel Felaketi yaşandığı sırada yat gezisinde olduğu için ulaşılamayan İstanbul Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu eleştiri yağmuruna tutulurken kendisine destek veren sanatçılar üzerinden de göndermeler yapıldı.

Cem Yılmaz G.O.R.A. 2004 yılındaki yapıtında "ANARŞALILAR asla yalan söylemez" Cem Yılmazın gora filminde "anarşalılar asla yalan söylemez" şeklinde duyduğumuz erdal tosunun oynadığı rendroy karakterinin memleketi...

Dikkat edilmesi gereken nokta anarşanın ne gezegen ismi olduğu ne de uydurma bir isim olduğudur. anarşa, İstanbul Beylikdüzü'ne bağlı Gürpınar Mahallesi eski köyünün eski adıdır.

Cem Yılmaz Gürpınarlı akrabalarını mutlu edebilmek adına bu jesti yapmıştır.

Beylikdüzü Belediye Başkanlığı döneminde Cem Yılmaz ile tanışan Ekrem İmamoğlu'na destekte burdan gelmektedir.

İstanbul Sel Felaketi ile alakalı olarak paylaşımlar arasında Paylaşıma yorum yapan bir vatandaş da “Kaptan Logar düşürmüştür uzay gemisinden... Başka suçlu aramayalım.” dedi. Yorum yapan vatandaş, Cem Yılmaz’ın G.O.R.A. filmindeki “Komutan Logar”a atıfta bulunarak durumu eleştirdi.

Vatandaşlar Ekrem İmamoğlu ile alakalı!

Sel felaketine neden olan Rogar temizliğinin yapılmamasını eleştirip konuyla ilgili olarak sorumlu kurumun tehlike saçan temizlenmeyen rogarlara çözüm getirmesini istediler.

Cem Yılmaz'da Başkan Ekrem İmamoğlu'nu rogar kapakları ile alakalı olarak uyaracak mı!

Logar, Rögar, kelimeleride tartışmalara neden oldu doğrusu nedir diye araştırdık.

Fransızca "regard" sözcüğünün karşılığıdır,"rögar" diye söylenir. Dilimize girerken nedense logar oluvermiş koca,koca eğitimli olduğunu sandığımız adamlar bile logar diyorlar...

Yağmur Yağıyor Seller Akıyor İmamoğlu Yattan Bakıyor!



beylikdüzü - beylikdüzü keman - beylikdüzü piyano - beylikdüzü bale - beylikdüzü müzik merkezi - modern sanatlar akademisi - beylikdüzü sanat
BEYLİKDÜZÜ müzik

Bu habere yorum yapan ilk siz olun!

  • Ad Soyad:

  • Yorum:

  •  

    @name x

  • UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
    HAVA DURUMU
    Görüntülemek istediğiniz ili seçiniz:
    banner230
    EN ÇOK YORUMLANANLAR
    BUGÜN
    BU HAFTA
    BU AY
    ARŞİV