banner238

banner228

banner220

banner245

banner246

banner247

banner306
27 Nisan 2024 Cumartesi

CEM YILMAZ 51 OLDU HİÇ BU YAŞA GELECEĞİM AKLIMA GELMEMİŞTİ

Demet Akalın hamile

Hamile olduğunu pek çok kişiden saklayan başarılı şarkıcı sonunda ağzındaki baklayı çıkardı.

03 Eylül 2013 Salı 22:49
Demet Akalın hamile
banner321
Demet Akalın hamile
Hamile olduğunu pek çok kişiden saklayan başarılı şarkıcı sonunda ağzındaki baklayı çıkardı.
Ünlü şarkıcı Demet Akalın bir yılın ardından anne olma heyecanı yaşıyor. Çocuk sahibi olmak istediğini her fırsatta dile getiren ancak iki kez düşük yapan Akalın, hamilelik haberini Acarkent’teki evinde aldı. Twitter hesabından kendisine bu zorlu süreçte destek olan herkese teşekkür eden Akalın, özellikle “Sırrımı saklayan sanatçı dostlarım var. Tabi hepsi güzel yürekli hepsi mutluluğu hakeden… Aylardır bilen Bülent Hanım” tweetiyle hamilelik sürecinde nazar değmesin diye uzun süre hamileliğini sakladığı ortaya çıktı.Baba olacağını öğrenen Okan Kurt ise müjdeyi alır almaz sevinç çığlıklarıyla havuza atladı. Demet Akalın ise bu anı kameraya çekti.
BU ADAM BENİ SEVİYOR
Kamera görüntüsünü sosyal medyadaki hesabında paylaşan Akalın “Bu adam beni seviyor harbiden ya’ diye de not düştü. Okan Kurt haberi doğrularken, çok hassas bir dönem ve bu haberin çok duyulmasını istemiyoruz çok mutluyuz” dedi.
HAMİLELİĞİNİ SAKLADI
Ardı ardına yaşadığı iki acı deneyimden sonra bu kez hamile olduğunu saklama gereği duyan Akalın, şu sıralar 4,5 aylık hamile. Bebeğinin cinsiyetini öğrenecek olan başarılı şarkıcı twitterdan gelen tebrikleri kabul ediyor.
 

beylikdüzü - beylikdüzü haber - beylikdüzü haberleri- beylikdüzü haberci - beylikdüzü haber merkezi - beylikdüzü belediyesi - beylikdüzü sakinleri
BEYLİKDÜZÜ HABER

Bu habere yorum yapan ilk siz olun!

  • Ad Soyad:

  • Yorum:

  •  

    @name x

  • UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
    HAVA DURUMU
    Görüntülemek istediğiniz ili seçiniz:
    banner230
    EN ÇOK YORUMLANANLAR
    BUGÜN
    BU HAFTA
    BU AY
    ARŞİV