banner238

banner228

banner220

banner245

banner246

banner247

banner314
19 Mart 2024 Salı

Milli Yol Partisi Beylikdüzü Gümbür Gümbür Geliyor

Demet Akalın İstanbul Havalimanı Çıkışı!

Demet Akalın İstanbul Havalimanına Hayran Kaldığı Anları Paylaştı sosyal medya yıkıldı!

10 Mayıs 2019 Cuma 01:16
Demet Akalın İstanbul Havalimanı Çıkışı!
banner321
Demet Akalın İstanbul Havalimanı Çıkışı!

Demet Akalın İstanbul Havalimanına Hayran Kaldığı Anları Paylaştı sosyal medya yıkıldı!

Ünlü sanatçı Demet Akalın Maldivler Uçuşu öncesi İstanbul Havalimanında yaşadıklarını sosyal medyada paylaştı.

Video konuşmalarında Havalimanına ... Atanın ben diyerek tepki gösterdiği AKALIN konuşması sırasında Fatih Ürek'inde ben gurur duyuyorum dediği duyuldu.

Vatan sever sanatçıların bu paylaşımı siyasetin bolca konuşulduğu şu günlerde #herkeskonuşacak sloganına bunlar yakışır Ülkesini seven vatan sever yeniliklerden gururduyan sanatçıların paylaşımı tıklama rekoru kırdı.





İstanbul Havalimanı dünyanın en büyüğü
29 Ekim’de hizmete giren İstanbul Havalimanı sahip olduğu teknik özellikleri ve büyüklüğü ile rakiplerine fark atıyor. Yıllık yolcu kapasitesi 200 milyon kişiye çıkacak dev havalimanı en yakın rakibini ikiye katlıyor.

Cumhuriyet tarihinin gururu abidelerinden olan İstanbul Havalimanı devreye girdiği 29 Ekim tarihinden bu yana vatandaşların ad yoğun ilgisi ile karşılanıyor. Her geçen gün uçuş sayısının artmasıyla birlikte havalimanı yerli yabancı yolcuları ağırlamaya devam ediyor. Dünyanın en yoğun üç havalimanın yüzölçümleri İstanbul Havalimanı ile karşılaştırıldığında, en yakın rakibinin İstanbul'un yarısı büyüklüğünde olduğu görülüyor..

En büyük alana sahip Dubai Uluslararası Havalimanı, 35 milyon metrekarelik alan üzerine inşa edilmiş durumda. İstanbul Havalimanı ise 76,5 milyon metrekare alanda bulunuyor..

Havalimanlarının yıllık yolcu kapasitelerine göz atıldığında da, İstanbul Havalimanı'nın üstünlüğü görülüyor. Tüm fazların devreye girmesiyle birlikte, İstanbul Havalimanı'nın yolcu kapasitesi yıllık 200 milyon kişiyi bulacak. Bu değer Dubai Havalimanı'nda 90 milyon yolcu olarak açıklanıyor. Dünyanın en yoğun havalimanı Atlanta Hartsfield-Jackson Uluslararası Havalimanı'nın kapasitesinin de yapılacak yatırımlar ile 2025 yılında 125 milyon kişiye çıkması öngörülüyor..

beylikdüzü - beylikdüzü haber - beylikdüzü haberleri- beylikdüzü haberci - beylikdüzü haber merkezi - beylikdüzü belediyesi - beylikdüzü sakinleri
BEYLİKDÜZÜ HABER

Bu habere yorum yapan ilk siz olun!

  • Ad Soyad:

  • Yorum:

  •  

    @name x

  • UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
    HAVA DURUMU
    Görüntülemek istediğiniz ili seçiniz:
    banner230
    EN ÇOK YORUMLANANLAR
    BUGÜN
    BU HAFTA
    BU AY
    ARŞİV