banner238

banner228

banner220

banner245

banner246

banner247

banner306
27 Nisan 2024 Cumartesi

CEM YILMAZ 51 OLDU HİÇ BU YAŞA GELECEĞİM AKLIMA GELMEMİŞTİ

Deniz Seki alkolü fazla kaçırınca

Nişanlısı Faruk Salman'la gece gezmesine çıkan ünlü şarkıcı Deniz Seki alkolü fazla kaçırınca olay çıkardı.

01 Şubat 2013 Cuma 15:16
Deniz Seki alkolü fazla kaçırınca
banner304
Deniz Seki alkolü fazla kaçırınca
Nişanlısı Faruk Salman'la gece gezmesine çıkan ünlü şarkıcı Deniz Seki alkolü fazla kaçırınca olay çıkardı.

Ünlü şarkıcı Deniz Seki'nın nişanlısı Faruk Salman'la çıktığı gecesi mutlu bitmedi. Alkolü fazla kaçıran Deniz Seki yürümekte zorlandı. Görüntüleri yayınlamayacaksınız diye gazetecileri tehdit eden Deniz Seki "yayınlarsanız da aşağılıksınız" dedi. Seki'nin nişanlısına "kocam" demesi de dikkatlerden kaçmadı.

2013’ün ilk günlerinde sürpriz bir şekilde nişanlandığı, çocukluk aşkı Faruk Salman'la birlikte önceki gece Beyoğlu'na eğlenmeye geldi. Girişte bir hayli neşeli olan ve basın mensuplarına poz veren Seki'nin gecesi başladığı gibi mutlu bitmedi.

ALKOLÜ FAZLA KAÇIRDI

Mekanda sahneye çıkıp şarkılar söyleyen Seki, saatler geçtikçe alkolü fazla kaçırdı. Gecenin ilerleyen saatlerinde evine gitmek için mekandan nişanlısı ve mekanın korumasının kollarında ayrılan güzel şarkıcı, alkolün etkisiyle pek fazla yürüyemeden mekana geri döndü. Faruk Salman nişanlısını mekana bıraktı ve taksi bulmaya gitti. Taksi gelince Seki tekrardan mekanı terketti.

"YAYINLARSANIZ AŞAĞILIKSINIZ"

Alkol yüzünden ayakta iki kişinin yardımıyla zor duran Seki'yi bu sefer çevredeki şarhos turistler sözlü taciz etti. Bu esnada basın mensupları, Seki'nin zor durumda kaldığını görünce kameralarını kapatıp tacizcilerin uzaklaşmasını bekledi. Deniz Seki taksiye binerken kendisini görüntüleyen basın mensuplarını tehdit etmekten de geri kalmadı.  Muhabirlere “Bu görüntüleri yayınlayamazsınız, yayınlarsanız da aşağılıksınız” dedi.

"KOCAMI DA KAÇIRTTINIZ"

Kendisine taksi bulmaya giden nişanlısı Faruk Salman 'ı yanında görmeyince “Kocamı da kaçırttınız” diye basın mensuplarına çıkışan Deniz Seki, taksiye binip uzaklaştı.

web tasarım - grafik tasarım - web yazılım - seo - seo yazılım - web reklam - web yazılımcı- web tasarımcı -
Æ SEO YAZILIM

Bu habere yorum yapan ilk siz olun!

  • Ad Soyad:

  • Yorum:

  •  

    @name x

  • UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
    HAVA DURUMU
    Görüntülemek istediğiniz ili seçiniz:
    banner230
    EN ÇOK YORUMLANANLAR
    BUGÜN
    BU HAFTA
    BU AY
    ARŞİV