banner238

banner228

banner220

banner245

banner246

banner247

banner288
19 Mart 2024 Salı

Milli Yol Partisi Beylikdüzü Gümbür Gümbür Geliyor

Dört yıllık küslük bitti

Demet Akalın, 4 yıldır küs olduğu sunucu Özlem Yıldız ile 31 Aralık akşamı sarılıp kucaklaştı.

03 Ocak 2018 Çarşamba 21:26
Dört yıllık küslük bitti
banner265
Dört yıllık küslük bitti

KOMBİ SERVİSİ

Demet Akalın, 4 yıldır küs olduğu sunucu Özlem Yıldız ile 31 Aralık akşamı sarılıp kucaklaştı.
Özlem Yıldız, “Nasıl barıştınız?” sorusuna şu yanıtı verdi: “Demet ile Acarkent’te karşılaştık, selamlaştık. Eski dost düşman olmaz. Hiçbir şey olmamış gibi konuşmaya başladık…”

O zamanlar Demet Akalın, Özlem Yıldız ile küslüğünü; “Artık hayatımda olur ya da olmaz önemli değil. Bir doğum günü daveti yüzünden tatsızlık yaşadık. Kendisi eve kadar geldi. Konuşmak istemedim. Mesajlara cevep vermedim. Önemli gördüğüm kişilerin mesajına dönerim” diyerek açıklamıştı.

Özlem Yıldız ise; “Ortak arkadaşımız Sezen Derelioğlu’nun doğum günü vardı. İkimiz de davetliydik. Bu arada Sezen’in sitedeki arkadaşları doğum gününden bir gün önce de parti yaptı. Beni davet etmişler. Demet’i tanımadıkları için “Sen de gel” dememişler. Demet “Neden bana haber vermedin?” deyip küstü. Sezen ile evine gittik. Bizimle konuşmadı. Demet hamile olduğu için hassas bir dönemden geçiyor. Bir parti yüzünden geldiğimiz hale bak.” demişti.

beylikdüzü - beylikdüzü keman - beylikdüzü piyano - beylikdüzü bale - beylikdüzü müzik merkezi - modern sanatlar akademisi - beylikdüzü sanat
BEYLİKDÜZÜ müzik

Bu habere yorum yapan ilk siz olun!

  • Ad Soyad:

  • Yorum:

  •  

    @name x

  • UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
    HAVA DURUMU
    Görüntülemek istediğiniz ili seçiniz:
    banner251
    EN ÇOK YORUMLANANLAR
    BUGÜN
    BU HAFTA
    BU AY
    ARŞİV