banner238

banner228

banner220

banner245

banner246

banner247

04 Mayıs 2024 Cumartesi

CEM YILMAZ 51 OLDU HİÇ BU YAŞA GELECEĞİM AKLIMA GELMEMİŞTİ

Ebru Gündeş Beyaz albümü dinle (Youtube) - şarkı dinle

Ebru Gündeş Beyaz albümü yayınlanmadan önce internete düşünce olanlar oldu.

13 Şubat 2011 Pazar 23:33
Ebru Gündeş Beyaz albümü dinle (Youtube) - şarkı dinle
banner299

Ebru Gündeş Beyaz albümü dinle (Youtube) - şarkı dinle
Ebru Gündeş Beyaz albümü yayınlanmadan önce internete düşünce olanlar oldu. Ebru Gündeş 2011 yeni albümü YoutTube sitesinde yayınlanınca albüm bir gün önce çıkarıldı, Ebru Gündeş Beyaz albümünden Ağlamayacağım şarkısı ise daha önce sanatçının resmi sitesi
Ebru Gündeş Beyaz albümü dinle (Youtube) - şarkı dinle


Ebru Gündeş Beyaz albümü yayınlanmadan önce internete düşünce olanlar oldu. Ebru Gündeş 2011 yeni albümü YoutTube sitesinde yayınlanınca albüm bir gün önce çıkarıldı, Ebru Gündeş Beyaz albümünden Ağlamayacağım şarkısı ise daha önce sanatçının resmi sitesinden yayınlanmıştı...


Ebru Gündeş 'Beyaz' isimli albümü yayınlandı. Ama nerde? Gündeş'in albümü raflardaki yerini almadan 1 gün önce YouTube sitesine düşünce Ebru Gündeş'in şirketi albümü bir gün önceden yayınlamak zorunda kaldı. Geçtiğimiz günlerde hatırlayacağınız üzere en ünlü dosya paylaşım programı LimeWire yasal hak ihlali gerekçesi ile kapatılmıştı. Ebru Gündeş Beyaz albümü de ülkemizde çıkan diğer albümler gibi YouTube üzerinden 'feyk' klipler ile yayınlanmakta ve korsan adeta Türkiye'deki müzik sektörünü baltalamaktadır.

Ebru Gündeş Beyaz albümü çıkmadan önce Ağlamayacağım adlı parçasını kendi resmi web sitesinden yayınlamış ve sitenin kilitlenmesine yol açmıştı. Hayranlarının ikibuçuk sene sonra Ebru Gündeş albümü özlemi ise 10 Şubat'da sona erdi ve Ebru Gündeş'in yeni albümü Beyaz raflardaki yerini aldı.

Ebru Gündeş Beyaz albümünde Sezen Aksu ve Gökhan Tepe imzalı şarkılar da bulunuyor. Albümün müzik yönetmenliğini ise Taşkın Sabah yaptı. Bu iki ismin yanında Ayla Çelik, Ersay Üner, Serdar Ortaç, Sinan Akçıl, Şebnem Sungur, Zeynep Talu gibi ismilerin şarkıları da Gündeş'in albümünde yer alıyor.

Sezen Aksu'nun ''Yazık'' ve ''Aldırma Deli Gönül'' şarkıları, Serdar Ortaç'ın ''Cumartesi'' ve ''Ferman'' şarkıları albümde öne çıkan eserler arasında. Gündeş albümün adına uygun olarak Ayten Alpün ile siyah beyaz fotoğraf çekimi de gerçekleştirdi.

beylikdüzü - beylikdüzü keman - beylikdüzü piyano - beylikdüzü bale - beylikdüzü müzik merkezi - modern sanatlar akademisi - beylikdüzü sanat
BEYLİKDÜZÜ müzik

YORUM YAZ

  • Ad Soyad:

  • Yorum:

  •  

    @name x

  • UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.

      Yorumlar
      Toplam 1 yorum mevcut

    • Badeözay 8 yıl önce yorumlandı

      Çok tatlı

    HAVA DURUMU
    Görüntülemek istediğiniz ili seçiniz:
    banner251
    EN ÇOK YORUMLANANLAR
    BUGÜN
    BU HAFTA
    BU AY
    ARŞİV