banner238

banner228

banner220

banner245

banner246

banner247

banner287
04 Mayıs 2024 Cumartesi

CEM YILMAZ 51 OLDU HİÇ BU YAŞA GELECEĞİM AKLIMA GELMEMİŞTİ

Ebru Gündeş hastaneye kaldırıldı

'Rüşvet ve Yolsuzluk' soruşturması kapsamında gözaltına alınan 49 kişi arasında sanatçı Ebru Gündeş'in eşi Reza Zarrab'ta yer alıyor.

19 Aralık 2013 Perşembe 09:59
Ebru Gündeş hastaneye kaldırıldı
banner263
Ebru Gündeş hastaneye kaldırıldı
'Rüşvet ve Yolsuzluk' soruşturması kapsamında gözaltına alınan 49 kişi arasında sanatçı Ebru Gündeş'in eşi Reza Zarrab'ta yer alıyor.

İş bağlantıları için devletin çeşitli kademelerinde 142 milyon TL rüşvet dağıttığı iddia edilen İşadamı Zarrab, önceki gün yapılan baskında evinden alınarak emniyete götürüldü. Reza Zarrab'ın İstanbul Emniyet Müdürlüğü'ne götürülmesinin ardından işadamının eşi Ebru Gündeş'te fenalık geçirdi. Özel bir hastaneye kaldırılan Gündeş, akşama kadar tedbir amacıyla müşade altında tutuldu. Akşam saatlerinde hastaneden yakınlarıyla ayrılan Gündeş, soluğu İstanbul Emniyet Müdürlüğü'nde aldı. Eşini görmek istediğini ifade eden Gündeş'e yetkililer sadece iki dakika görüşmesine izin verdi.

Eşi gözaltındayken fotoğraf paylaştı, sonra sildi

Ebru Gündeş'in eşi Reza Zarrab gözaltındayken dün Instagram sayfasında O Ses Türkiye'de çekilmiş fotoğraflarını yayınlaması şaşkınlık yarattı, Gündeş fotoğrafı Twitter hesabından da paylaştı.



Yolsuzluk ve rüşvet operasyonunda göz altına alınan Zarrab'ın Ebru Gündeş'e 1 milyon liralık yılbaşı hediyesi alması da bugün çıkan haberler arasındaydı.

beylikdüzü - beylikdüzü keman - beylikdüzü piyano - beylikdüzü bale - beylikdüzü müzik merkezi - modern sanatlar akademisi - beylikdüzü sanat
BEYLİKDÜZÜ müzik

YORUM YAZ

  • Ad Soyad:

  • Yorum:

  •  

    @name x

  • UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.

      Yorumlar
      Toplam 1 yorum mevcut

    • mefharet aydemir 10 yıl önce yorumlandı

      Bu ne iş? Hem yolsuzluk hem milyonluk yilbaşi hediyesi, tezat; çevir kebap yanmasin

    HAVA DURUMU
    Görüntülemek istediğiniz ili seçiniz:
    banner230
    EN ÇOK YORUMLANANLAR
    BUGÜN
    BU HAFTA
    BU AY
    ARŞİV