banner238

banner228

banner220

banner245

banner246

banner247

banner296
29 Nisan 2024 Pazartesi

CEM YILMAZ 51 OLDU HİÇ BU YAŞA GELECEĞİM AKLIMA GELMEMİŞTİ

Ece Erken’in 6 yıl hapsi isteniyor

Ece Erken’e, bu kez trafik güvenliğini tehlikeye sokmak suçlamasıyla dava açıldı

27 Aralık 2012 Perşembe 19:01
Ece Erken’in 6 yıl hapsi isteniyor
banner321
Ece Erken’in 6 yıl hapsi isteniyor
Ece Erken’e, bu kez trafik güvenliğini tehlikeye sokmak suçlamasıyla dava açıldı
Alkollü araç kullandığı için el konulan ehliyeti kendisine iade edilen ünlü sunucu Ece Erken hakkında "trafik güvenliğini tehlikeye sokmak" suçundan 6 yıla kadar hapis istemiyle dava açıldı. Erken suçlamaları kabul etmedi. Ancak savcılığın hazırladığı iddianame mahkeme tarafından kabul edildi. Erken önümüzdeki günlerde hâkim karşısına çıkacak.

Milliyet'in haberine göre, sunucu Ece Erken, 1 Aralık 2012'de Ortaköy'de trafik kontrolüne takılmış, kameralar önünde alkolmetreyi üflemeyi reddedince de kan testi için polis nezaretinde Haseki Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne götürülmüştü.

SUÇLAMALARI KABUL ETMEDİ
Erken burada kan örneği vermeyince doktor muayenesiyle alkollü olduğu kanaatine varılmıştı. Bunun üzerine de Erken'in ehliyetine el konulmuştu. Alkollü olmadığını iddia eden Erken daha sonra ehliyetinin iadesi için dava açtı.
Erken'in ehliyetine usulsüz el konulduğu iddiasıyla yaptığı başvuru üzerine İstanbul Emniyet Müdürlüğü Hukuk Müşavirliği, el koyma işleminin yanlış yapıldığına karar vererek Erken'e ehliyetini iade etti. Ancak Erken hakkında "trafik güvenliğini tehlikeye sokmak" suçlamasıyla 6 yıla kadar hapis istemiyle dava açıldığı ortaya çıktı. Suçlamaları kabul etmeyen Erken, hâkim karşısına çıkacağı günü bekliyor.
 

Tabela - Neon Tabela - Beylikdüzü Tabela - Beylikdüzü Neon - Beylikdüzü Led - Beylikdüzü - Beylikdüzü Reklam - Beylikdüzü Matbaa -
BEYLİKDÜZÜ TABELA NEON

Bu habere yorum yapan ilk siz olun!

  • Ad Soyad:

  • Yorum:

  •  

    @name x

  • UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
    HAVA DURUMU
    Görüntülemek istediğiniz ili seçiniz:
    banner230
    EN ÇOK YORUMLANANLAR
    BUGÜN
    BU HAFTA
    BU AY
    ARŞİV