banner238

banner228

banner220

banner245

banner246

banner247

banner225
26 Nisan 2024 Cuma

CEM YILMAZ 51 OLDU HİÇ BU YAŞA GELECEĞİM AKLIMA GELMEMİŞTİ

Ece Seçkin kaprisleriyle şaşırttı!

Şarkıcı Ece Seçkin, Ramazan Bayramı'nın ilk gününde Bodrum’daydı.

27 Haziran 2017 Salı 13:53
Ece Seçkin kaprisleriyle şaşırttı!
banner291
Ece Seçkin kaprisleriyle şaşırttı!

Şarkıcı Ece Seçkin, Ramazan Bayramı'nın ilk gününde Bodrum’daydı.

Beylikdüzü Tabela

Dilek Birgen’in sahibi olduğu Catamaran adlı mekanda sahne alan Ece Seçkin, kaprisleriyle ön plana çıktı. Kendisini karşılamaya gelen araçların 5 dakika geç gelmesiyle mekan çalışanlarına fırça atan 25 yaşındaki şarkıcı, kuliste de kuruyemişlere kadar her şeye karıştı.



Sahne sonrası deniz ortasındaki Catamaran’dan bota binen Ece Seçkin’in yanına mekana kendisini görüntülemek için gelen basın mensupları da bindirildi. Bu durum karşısında ego yapan Seçkin, “Ben basınla aynı tekneye mi bineceğim? Bu nasıl iş?" diyerek bağırmaya başladı. Mekan görevlilerinin kendisini sakinleştirmesi üzerine bu sefer de muhabirlere çıkışan şarkıcı, mekan çalışanlarına, "Bunlar kameraları kapalı tutuyorlar değil mi? Kayıtta kamera istemiyorum” dedi.

Tekneden inerken de eteğini kapatmak için görevlilerden denizin ortasında şal isteyen Ece Seçkin, muhabirlerle laf dalaşına girdi.






Tabela - Neon Tabela - Beylikdüzü Tabela - Beylikdüzü Neon - Beylikdüzü Led - Beylikdüzü - Beylikdüzü Reklam - Beylikdüzü Matbaa -
BEYLİKDÜZÜ TABELA NEON

Bu habere yorum yapan ilk siz olun!

  • Ad Soyad:

  • Yorum:

  •  

    @name x

  • UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
    HAVA DURUMU
    Görüntülemek istediğiniz ili seçiniz:
    banner230
    EN ÇOK YORUMLANANLAR
    BUGÜN
    BU HAFTA
    BU AY
    ARŞİV