banner238

banner228

banner220

banner245

banner246

banner247

banner323
30 Nisan 2024 Salı

CEM YILMAZ 51 OLDU HİÇ BU YAŞA GELECEĞİM AKLIMA GELMEMİŞTİ

Erol Köse: Tatlıses'e haciz göndermedim

Erol Köse, İbrahim Tatlıses'e haciz gönderdiği yönündeki iddialara açıklık getirdi

24 Ocak 2012 Salı 12:57
Erol Köse: Tatlıses'e haciz göndermedim
banner304
Erol Köse: Tatlıses'e haciz göndermedim
Erol Köse, İbrahim Tatlıses'e haciz gönderdiği yönündeki iddialara açıklık getirdi
brahim Tatlıses, geçtiğimiz günlerde dostlarıyla yediği yemek sırasında basın mensuplarına yaşadığı zorlukları ağlayarak anlatmıştı.

"O OLAYIN SABAHI KAPIMA HACİZ YOLLADILAR"
Vurulduğu gün kendine haciz gönderildiğini belirten Tatlıses: "İnsan düşünce herkesi daha iyi tanıyor. Dostlarımı artık biliyorum. Vurulduktan sonra sırtımdan vuran çok oldu. O olayın sabahı, kapıma haciz yolladılar" şeklinde bir açıklama yapmıştı.

HACİZİ EROL KÖSE GÖNDERDİ?
Bu açıklamanın ardından Tatlıses'in işaret ettiği ismin kim olduğu merak konusu oldu. Çok geçmeden bu olayla ilgili Twitter'da ünlü isimlere yönelik söylemleriyle adından söz ettiren müzik yapımcısı Erol Köse'nin ismi ortaya atıldı. İddiaya göre Tatlıses ile albüm anlaşması imzalayan Erol Köse, Tatlıses'in sözleşmeyi tek taraflı fesh etmesi ile haciz kararı çıkarttı.

EROL KÖSE: BEN HACİZ GÖNDERMEDİM
Bu konuyla ilgili bir açıklama yapan Erol Köse, Tatlıses'e haciz gönderdiği yönündeki iddiaları kesin bir dille yalanladı. Tatlıses'in dostlarıyla görüşmediğini belirten Erol Köse: "İbrahim Bey kendisine emek veren insanların çoğuyla papaz. Şimdi de çıkmışlar, Erol Köse haciz gönderdi diyorlar. 2010 yılındaki mahkeme kararı uygulandı. 'Vurulduğu gün haciz gönderildi' aman ne kadar dramatik. Bunlar komik şeyler" dedi.
 

beylikdüzü - beylikdüzü haber - beylikdüzü haberleri- beylikdüzü haberci - beylikdüzü haber merkezi - beylikdüzü belediyesi - beylikdüzü sakinleri
BEYLİKDÜZÜ HABER

Bu habere yorum yapan ilk siz olun!

  • Ad Soyad:

  • Yorum:

  •  

    @name x

  • UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
    HAVA DURUMU
    Görüntülemek istediğiniz ili seçiniz:
    banner251
    EN ÇOK YORUMLANANLAR
    BUGÜN
    BU HAFTA
    BU AY
    ARŞİV