banner238

banner228

banner220

banner245

banner246

banner247

banner248
26 Nisan 2024 Cuma

CEM YILMAZ 51 OLDU HİÇ BU YAŞA GELECEĞİM AKLIMA GELMEMİŞTİ

Fatih Erkoç'tan üzücü haber

Sanatçı Fatih Erkoç Lenfoma kanserine yakalandı.

25 Temmuz 2016 Pazartesi 23:03
Fatih Erkoç'tan üzücü haber
banner263
Fatih Erkoç'tan üzücü haber
Sanatçı Fatih Erkoç Lenfoma kanserine yakalandı.

Ses sanatçısı Onur Akay, usta sanatçı Fatih Erkoç’un Lenfoma kanserine yakalandığını açıkladı.

Türk sanat müziği sanatçısı Onur Akay’dan Fatih Erkoç hayranlarına üzücü bir haber geldi. Akay, Twitter adresinden, Erkoç’un Lenfoma kanserine yakalandığını açıkladı ve sevenlerinden dua istedi.

6 AY KEMOTERAPİ GÖRECEK!

Onur Akay, “Usta sanatçımız Fatih Erkoç, Lenfoma kanserine yakalandı. Erkoç, şu anda kemoterapi görüyor ve 6 ay devam edecek. Masörü, sırtınızda bir şişlik var deyince hastaneye gitmiş ve Lenfoma başlangıcı demişler. Yeri doldurulamayacak sanatçımızın, tüm sevenlerinden dua istiyor ve acil şifalar diliyorum.” dedi.

"ÖĞRENMEM ŞANS ESERİ OLDU"

Bir programa katılan Erkoç, "Hastalığımı öğrenmem biraz şans ederi oldu, pek bir şey hissetmiyordum, kötü bir şey yoktu vücudumda. Antalya’da bir otele gidip hafta sonları program yapıyordum. Orada masaj yapan Filiz Hanım 'Sırtınızda bir şişlik var' deyince Antalya dönüşü ultrason ve tomografi çektirdim, hastanede parça alıp baktılar. 'Lenfoma başlangıcı' dediler. Doktoruma göre iyileşme şansı olan bir hastalıkmış, kemoterapi almaya başladım. Moralim yüksek, pek takılmıyorum, 6 ay kemoterapi devam edecek. Şimdilik Bodrumda sahne çalışmalarım devam ediyor, kendimi iyi hissediyorum” dedi.

LENFOMA KANSERİ NEDİR?

Diğer adı “lenf kanseri” olan lenfoma bağışıklık sisteminin bir parçası olan lenfatik sitemde görülen, özellikle bir tür beyaz kan hücresi olan “lenfositler”i etkileyen bir kanser türüdür.

Faklı alt türleri bulunan lenfoma temel olarak “Hodgkin lenfoma” ve “Hodgkin olmayan lenfoma” olarak 2 ana kategoriye ayrılır. Hodgkin olmayan lenfoma (NHL) tüm lenfoma vakalarının çoğunluğunu oluşturmaktadır.

Hodgkin olmayan lenfomanın (non-Hodgkin lymphoma – NFL) en sık görülen alt türleri ise B-hücre lenfoma, folliküler lenfoma, kronik lenfositik lösemi ve mantle hücreli lenfoma’dır.

Tüm lenfoma türleri, sayısı 100’ü geçen diğer kanser türlerinde olduğu gibi yapısı bozulan hücrelerin tekrar tekrar bölünerek ve yeni hücreler üretildiğinde ölmesi gereken hücrelerin yaşamına devam etmesi, yani hücre yenilenme döngüsünün bozulması neticesinde oluşur.

Yine diğer kanser türleri gibi riski artıran faktörler bilinmesine rağmen neden bazı insanlarda lenf kanseri görüldüğü ve diğerlerinde görülmediği konusunda net bir bilgi bulunmamaktadır.


Tabela - Neon Tabela - Beylikdüzü Tabela - Beylikdüzü Neon - Beylikdüzü Led - Beylikdüzü - Beylikdüzü Reklam - Beylikdüzü Matbaa -
BEYLİKDÜZÜ TABELA NEON

Bu habere yorum yapan ilk siz olun!

  • Ad Soyad:

  • Yorum:

  •  

    @name x

  • UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
    HAVA DURUMU
    Görüntülemek istediğiniz ili seçiniz:
    banner230
    EN ÇOK YORUMLANANLAR
    BUGÜN
    BU HAFTA
    BU AY
    ARŞİV