banner238

banner228

banner220

banner245

banner246

banner247

banner248
28 Nisan 2024 Pazar

CEM YILMAZ 51 OLDU HİÇ BU YAŞA GELECEĞİM AKLIMA GELMEMİŞTİ

Gencebay yüzyılın konserini verecek

Orhan Gencebay, son albümünün tanıtımı için düzenlenen gecede konser verecek. Bu konser Köse'ye göre 'Yüzyılın konseri' olacak.

13 Ekim 2012 Cumartesi 22:19
Gencebay yüzyılın konserini verecek
banner266
Gencebay yüzyılın konserini verecek

Orhan Gencebay, son albümünün tanıtımı için düzenlenen gecede konser verecek. Bu konser Köse'ye göre 'Yüzyılın konseri' olacak. 


Son albümü ile fırtınalar koparan Orhan Gencebay, son albümünün tanıtımı için düzenlenen gecede konser verecek. Bu konser Köse'ye göre 'Yüzyılın konseri' olacak.

Türk müzik tarihinin en önemli ve en güçlü isimleri Orhan Gencebay'ın müzikteki 60. sanat yılını kutlamak için bir araya geldi.

32 dev isim Orhan Gencebay'ın Türk müzik tarihine damgasını vurmuş 33 özel eserini yeniden yorumladı.

Kaset piyasasına müthiş bir canlılık kazandıran bu albümden 5 günde 500 bin satış rakamı ile de son yılların en iyi satış grafiğini yakaladı.

EROL KÖSE DUYURDU: "YÜZYILIN KONSERİ OLACAK!"

Sanat hayatı boyunca hiç konser vermeyen Orhan Gencebay nihayet konser verecek. Müjdeli haberi Twitter'ın en sıkı takipçilerinden biri olan olayların adamı Erol Köse duyurdu.

İŞTE O TWEET:

"18 Ekim haliç kongre merkezinde Orhan Gencebay konseri var yeni albümde yer alan tüm sanatçılar sahne alacak yuzyilin konseri olacak"

İddiayı araştıran Yazete.com, basına henüz yansımamış olan ayrıntılara ulaştı. Köse'nin Twitter'da yer alan iddiasındaki gibi bir konser değil, 'Baba'nın Gecesi' adı altında bir albüm tanıtım gecesi olacak.

HALKA AÇIK OLMAYACAK

2500 kişi kapasiteli Haliç Kongre Merkezi'nde gerçekleştirilecek olan geceye sadece davetiyesi olanlar katılabilecek. Halka açık olmayacak olan gecede albümde yer alan tüm sanatçılar yer alacak.
 

beylikdüzü - beylikdüzü haber - beylikdüzü haberleri- beylikdüzü haberci - beylikdüzü haber merkezi - beylikdüzü belediyesi - beylikdüzü sakinleri
BEYLİKDÜZÜ HABER

YORUM YAZ

  • Ad Soyad:

  • Yorum:

  •  

    @name x

  • UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.

      Yorumlar
      Toplam 1 yorum mevcut

    • salha şimşek 11 yıl önce yorumlandı

      halk konseri olacak şeklinde duymuştum

    HAVA DURUMU
    Görüntülemek istediğiniz ili seçiniz:
    banner230
    EN ÇOK YORUMLANANLAR
    BUGÜN
    BU HAFTA
    BU AY
    ARŞİV