banner238

banner228

banner220

banner245

banner246

banner247

banner300
27 Nisan 2024 Cumartesi

CEM YILMAZ 51 OLDU HİÇ BU YAŞA GELECEĞİM AKLIMA GELMEMİŞTİ

Gergin gece

Türkiye müzik ödülleri adıyla ilk kez gerçekleştirilen Türkiye'nin en prestijli müzik ödüllerinin ardından gerçekleştirilen after partide gergin anlar yaşandı.

14 Nisan 2013 Pazar 13:00
Gergin gece
banner265
Gergin gece
Türkiye müzik ödülleri adıyla ilk kez gerçekleştirilen Türkiye'nin en prestijli müzik ödüllerinin ardından gerçekleştirilen after partide gergin anlar yaşandı.

Türkücü Alişan'ın attığı bir tweet Demet Akalın'ın eşi Okan Kurt'u adeta çılgına çevirdi.

Demet Akalın'ın 4 dalda aday gösterilip sadece en iyi şarkı dalında ödül almasını ''acıyor... acıyor... acıyor...'' twiti ile yorumlayan Alişan Okan Kurt'un ve Akalın hayranlarının gazabına uğradı. Twitter hesabından Alişan'a meydan okuyan Okan Kurt, Alişan'ı tabiri caizse düelleyo davet etti. O anlarda arkadaşları ile birlikte Etiler sarıhan çorbacısında çorba içen ünlü türkücü, beraberindekilerle birlikte apar topar yeğenine ait araca binip mekandan ayrıldı. Kendi aracını çorbacının önünde bırakan Alişan'ın oldukça gergin olduğu dikkatlerden kaçmazken, beraberindekilerinde oldukça sinirli oldukları göze çarptı. Attığı manidar tweetin ardından kendisine hakaret eden Kurt ile ilgili kendisine yöneltilen sorular karşısında sessiz kalmayı yeğleyen ünlü türkücü twitter hesabında ise hakaretlerin çıktılarını aldığını Okan Kurt hakkında yasal işlem başlatacağını ''bebenin biri tweet atmış... Çıktısı da alındı savcılıkta görüşürüz bebe'' sözleri ile duyurdu.

Sahneye sırtını döndü Çorbacıdan çıkan hakaret mağduru Alişan ve beraberindekiler soluğu Akalın'ların eğlendiği Türkiye müzik ödülleri after partisinde alırken, Okan Kurt ve Alişan'ın mekan içindede uzun süre birbirlerini uzaktan uzağa süzdükleri dikkatlerden kaçmadı. Gergin geçen saatlerde Demet Akalın'ın ödülünü Sortie'de Türkan'ı seslendirirken Alişan'ın sahneye sırtını döndüğü görüldü. Gerginliğin farkında olan mekan işletmecileri ise güvenliği hat safhaya çıkartırken, Akalın'ların locasının etrafında 5 güvenlik görevlisi hazır kıta bekledi. Ünlü yapımcı Can Tanrıyar ve işletmeci Özgür Aras'ında sık sık ziyaret ettiği Localar arası mekik dokuması dikkat çekti.

Yaklaşık 3 saat süren gergin eğlenceden ilk ayrılan Demet Akalın Okan Kurt çifti oldu. Kendilerine yöneltilen ''Alişan'ı tehdit ettiğiniz söyleniyor. Twitter savaşı içerdede devam etti mi?'' başta olmak üzere hiçbir soruya yanıt vermeyen ikilinin gerginlikleri yüzlerine yansırken, ikiliye Aynur Aydın, Gökhan Tepe gibi isimler eşlik etti. Akalın çiftinden yaklaşık 20 dakika sonra mekandan ayrılan Alişan ise twitter gerginliği ile ilgili sorular karşısında önce yok öyle birşey dedi, daha sonra büyütülecek bir şey olmadığını söyledi. Yüksek gerilimli gecenin sonunda tarafların dava açıp açmayacağı ise merak konusu oldu.

Mesut YILMAZ/MİLLİYET MAGAZİN SERVİSİ

beylikdüzü - beylikdüzü keman - beylikdüzü piyano - beylikdüzü bale - beylikdüzü müzik merkezi - modern sanatlar akademisi - beylikdüzü sanat
BEYLİKDÜZÜ müzik

YORUM YAZ

  • Ad Soyad:

  • Yorum:

  •  

    @name x

  • UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.

      Yorumlar
      Toplam 1 yorum mevcut

    • canan 11 yıl önce yorumlandı

      alişan bunlara aldırmasın albümü şu an piyasada iş yapan albümler arasına banko girer satışları herkes görecek alişan bomba geliyor...

    HAVA DURUMU
    Görüntülemek istediğiniz ili seçiniz:
    banner230
    EN ÇOK YORUMLANANLAR
    BUGÜN
    BU HAFTA
    BU AY
    ARŞİV