banner238

banner228

banner220

banner245

banner246

banner247

banner314
29 Nisan 2024 Pazartesi

CEM YILMAZ 51 OLDU HİÇ BU YAŞA GELECEĞİM AKLIMA GELMEMİŞTİ

Gülben Ergen ile Erhan Çelik aşk mı yaşıyor

Şarkıcı Gülben Ergen ile Show TV Haber Dairesi Başkanı Erhan Çelik'in aşk yaşadığı iddia edildi.

15 Ağustos 2013 Perşembe 14:19
Gülben Ergen ile Erhan Çelik aşk mı yaşıyor
banner304
Gülben Ergen ile Erhan Çelik aşk mı yaşıyor
Şarkıcı Gülben Ergen ile Show TV Haber Dairesi Başkanı Erhan Çelik'in aşk yaşadığı iddia edildi.
Başkent'in nabzını tutan ve hep siyasi kulisler peşinde koşan Ankara'nın En Özel Kalemi bu kez yılın magazin bombası ile karşınızda.
YILIN AŞK BOMBASI

Kanal 7'den Show TV'ye geçen ve kanalın anchormanliği ile haber dairesi başkanlığı görevini yürüten Erhan Çelik'in Gülben Ergen ile aşk yaşadığı iddia edildi. Erhan Çelik bir süre önce Kanal 7'den Show TV'ye transfer edilmiş ve Ali Kırca'nın yerine kanalın hem anchormani hem de haber dairesi başkanı olmuştu.
İDDİAYI AYYUKA ÇIKARAN TRANSFER

Bir süredir ikili hakkında dedikodular medya kulislerinde kulaktan kulağa dolaşıyordu. İddialara göre Gülben Ergen ile Erhan Çelik arasında büyük bir aşk yaşanıyordu. Son olarak Gülben Ergen'in de Show TV'de program yapacak olması bu iddiaları ayyuka çıkaran son hamle oldu. Gülben Ergen, Saba Tümer'le Show TV'nin yollarının ayrılmasının ardından öğlen kuşağı için kanalın seçtiği yeni isim olmuştu.
ŞAHDAMARIM MESAJI DA ONUN İÇİN

Çocuklarının babası Mustafa Erdoğan ile boşanma davası sürdüğü sırada başka bir isimle aşk iddiaları gündeme gelen Gülben Ergen, cep telefonuyla bir başkasına mesaj atarken yakalanmıştı. Hatta gazetecilerin görüntülediği mesaja göre Ergen, başka bir kişiye "şahdamarımsın" diyordu. Erhan Çelik'le aşk iddiasının ortaya çıkmasıyla birlikte "şahdamarımsın" mesajının da Çelik'e atıldığı tahmin ediliyor.

beylikdüzü - beylikdüzü haber - beylikdüzü haberleri- beylikdüzü haberci - beylikdüzü haber merkezi - beylikdüzü belediyesi - beylikdüzü sakinleri
BEYLİKDÜZÜ HABER

Bu habere yorum yapan ilk siz olun!

  • Ad Soyad:

  • Yorum:

  •  

    @name x

  • UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
    HAVA DURUMU
    Görüntülemek istediğiniz ili seçiniz:
    banner230
    EN ÇOK YORUMLANANLAR
    BUGÜN
    BU HAFTA
    BU AY
    ARŞİV