banner238

banner228

banner220

banner245

banner246

banner247

27 Nisan 2024 Cumartesi

CEM YILMAZ 51 OLDU HİÇ BU YAŞA GELECEĞİM AKLIMA GELMEMİŞTİ

HALİÇ KONGRE MERKEZİ’nde MUHTEŞEM DÜĞÜN MERASİMİ

Megasan Elektronik A.Ş Yönetim Kurulu Başkanı Hasan Ali CESUR-Betül CESUR'un oğlu Şirket Genel Müdürü Ahmet T.CESUR'un yeğeni Mahmut Berat CESUR ile Zebeyde & Hüseyin DEMİRTAŞ'ların kızı Nisa DEMİRTAŞ Haliç Kongre Merkezi'nde gerçekleştirilen muhteşem bir düğün töreniyle dünya evine girdiler.

27 Temmuz 2015 Pazartesi 22:02
HALİÇ KONGRE MERKEZİ’nde MUHTEŞEM DÜĞÜN MERASİMİ
banner322

HALİÇ KONGRE MERKEZİ’nde MUHTEŞEM DÜĞÜN MERASİMİ

Megasan Elektronik A.Ş Yönetim Kurulu Başkanı Hasan Ali CESUR-Betül CESUR'un oğlu Şirket Genel Müdürü Ahmet T.CESUR'un yeğeni Mahmut Berat CESUR ile Zebeyde & Hüseyin DEMİRTAŞ'ların kızı Nisa DEMİRTAŞ Haliç Kongre Merkezi'nde gerçekleştirilen muhteşem bir düğün töreniyle dünya evine girdiler.


Haliç Kongre Merkezi'ndeki Düğün Töreni, siyaset ve iş dünyasını bir araya getirdi.
Düğün törenine, Üsküdar Üniversitesi Rektörü Prof.Dr.Nevzat TARHAN,Kocaeli Vali Yardımcısı Emin KAYMAK,Ataşehir Kaymakamı Zafer KARAMEHMETOĞLU,Amasya Milletvekili Sait YÜCE,Ak Parti Genel başkan Yardımcısı  Mustafa ATAÇASKON Genel Başkanı Mustafa KOCA, MS Şirketler Topluluğu Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet SARI, Taşova önceki dönem Belediye Başkanı Özgür ÖZDEMİR, İstanbul eski İl Sağlık Müdürü Op.Dr.Osman KARAASLAN, Medya Fm Yön.kur.Bşk.Turan CANİK başta olmak üzere tüm CESUR ve DEMİRTAŞ Ailesi ve birçok tanınmış ve  seçkin davetli katıldı.
Düğüne ev sahipliği yapan CESUR ve DEMİRTAŞ aileleri konuklarına yakın ilgi gösterdi ve konuklarını kapıda tek tek karşıladılar.
Konukların gelmesiyle birlikte Haliç Kongre Merkezi Salunu'nda kokteyl verildi. Ardından düğün merasimi için ayrılan alanda yemek ve programa geçildi. Bu arada Haliç Kenarından damat ve gelin özel bir Yat ile tören alanına indiler. Yat'dan inen çift el ele tutuşup salonda kendilerine ayrılan bölüme doğru görsel bir şölen eşliğinde yol aldılar. Düğün programında Ahmet Hakkı Turabi, Fatih KOCA ve Mustafa DEMİRCİ sahne aldılar. Kur'an-ı Kerim Tilaveti ve ilahilerin ardından tasavvuf ve sanat müziği ile program sona erdi. Program sunucusu Kasım Alper ÖZDEMİR hem sunumu hemde semazenler eşliğinde okuduğu şiirler ile göz doldurdu.
Amasya’da yapılan düğün töreninden bir slayt gösterisi davetlilere özel olarak gösterildi. Birbirinden güzel Amasya’nın tarihi mekanlarında çekilen görüntüler büyük beğeni kazandı.  Amasya’daki düğün merasimine 100’e yakın protokol katılmış ve buradaki törende Fatih KOCA sahne almıştı.



Mahmut Berat & Nisa çiftinin Nikahlarını Amasya Belediye Başkanı Cafer ÖZDEMİR kıyarken, nikah şahitliklerinde Amasya Valisi İbrahim Halil ÇOMAKTEKİN, Amasya İl Emniyet Müdürü Mehmet ARTUNAY, Amasya Üniversitesi Rektörü Prof.Dr. Metin ORBAY ve Amasya önceki dönem Milletvekili Avni ERDEMİR  hazır bulundular.
 
Haliç Kongre Merkezi’ndeki düğün merasiminin ardından  tebrikler kabul edildi.
 
CESUR Ailesi adına Hasan Ali CESUR; Oğlumuz Mahmut Berat ile gelinimiz Nisa’nın izdivaçlarını bize gösteren Rabbimize binler hamd-ü senalar olsun. Bu mutlu günlerimizde gerek Amasya’daki, gerekse İstanbul’daki düğünümüzde bizleri yalnız bırakmayıp mutluluğumuzu paylaşan, telefon eden, çiçek ve telgraf gönderen tüm değerli dost ve akrabalarımıza , düğünlerimizde sahne alan Ahmet Hakkı Turabi Fatih Koca ,Mustafa Demirci ve Kasım Alper Özdemir'e çok teşekkür ederim. Düğün telaşımız nedeniyle çağırmayı unuttuğumuz veya atladığımız dostlarımız da kusurumuza bakmasınlar bizleri mazur görsünler diyerek bu mutlu günde kendilerini yalnız bırakmayanlara ve istenildiği halde telaştan unutulup anlayışla karşılayacak tüm dostlara teşekkürlerini iletti.









Kaynak: Büyükhaber Gazetesi
www.buyukhaber.com


web tasarım - grafik tasarım - web yazılım - seo - seo yazılım - web reklam - web yazılımcı- web tasarımcı -
Æ SEO YAZILIM

YORUM YAZ

  • Ad Soyad:

  • Yorum:

  •  

    @name x

  • UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.

      Yorumlar
      Toplam 4 yorum mevcut

    • Ebrar Nur Cesur 7 yıl önce yorumlandı

      burdan 6D ye selamlar gvtrdgrtgtyhbthjbhyjytjsxszdyjttyjszudxs

    • Ebrar Nur Cesur 8 yıl önce yorumlandı

      Biricik abim ve tatlı yengem

    • Ebrar Nur Cesur 8 yıl önce yorumlandı

      Bu arada onlar benim icin cok degerliler

    • Ebrar Nur Cesur 8 yıl önce yorumlandı

      evlenen kişi benim ağabeyim ve yengem onları çok seviyorum iyi ki varsınız

    HAVA DURUMU
    Görüntülemek istediğiniz ili seçiniz:
    banner230
    EN ÇOK YORUMLANANLAR
    BUGÜN
    BU HAFTA
    BU AY
    ARŞİV