banner238

banner228

banner220

banner245

banner246

banner247

banner225
07 Mayıs 2024 Salı

Benzin ve motorine indirim geliyor

Halit Ergenç'in Muhteşem Yüzyıl suskunluğu

Halit Ergenç, tartışma yaratan dizisiyle ilgili eleştiriler karşısında sessizliğini koruyor.

16 Aralık 2012 Pazar 13:40
Halit Ergenç'in Muhteşem Yüzyıl suskunluğu
banner263
Halit Ergenç'in Muhteşem Yüzyıl suskunluğu
Halit Ergenç, tartışma yaratan dizisiyle ilgili eleştiriler karşısında sessizliğini koruyor.

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ınsert çıkışıyla başlayan "Muhteşem Yüzyıl" tartışmaları hakkında yorum yapmak istemeyen Halit Ergenç, "Bununla ilgili hiçbir şey söylemem, kimse kusura bakmasın" dedi.
"HİÇBİR DİZİNİN YAYINDAN KALDIRILMASINI İSTEMEM"

Ergenç, "Bir Zamanlar Osmanlı" dizisinin yayından kaldırılması hakkında ise sessiz kalmadı, "Ben hiçbir dizinin yayından kaldırılmasını istemem, sonuçta bu bir iş ve bundan ekmek yiyen bir sürü insan var" dedi.

Halit Ergenç, Armağan Çağlayan'ın Twitter'daki "Bergüzar Korel'e oyuncu diyenin kalbini kırarım" mesajına da yanıt verdi: "İnsanlar bazen ne zaman, nerede, ne söyleyeceğini şaşırıyor. Bu hepimizin başına gelebilir. Eminim Armağan da bu açıklaması nedeniyle pişman olmuştur. O konumda, o pozisyonda olan bir insanın bu şekilde konuşması hiç yakışık almamış."

beylikdüzü - beylikdüzü keman - beylikdüzü piyano - beylikdüzü bale - beylikdüzü müzik merkezi - modern sanatlar akademisi - beylikdüzü sanat
BEYLİKDÜZÜ müzik

Bu habere yorum yapan ilk siz olun!

  • Ad Soyad:

  • Yorum:

  •  

    @name x

  • UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
    HAVA DURUMU
    Görüntülemek istediğiniz ili seçiniz:
    banner251
    EN ÇOK YORUMLANANLAR
    BUGÜN
    BU HAFTA
    BU AY
    ARŞİV