banner238

banner228

banner220

banner245

banner246

banner247

banner309
26 Nisan 2024 Cuma

CEM YILMAZ 51 OLDU HİÇ BU YAŞA GELECEĞİM AKLIMA GELMEMİŞTİ

Hülya Koçyiğit sosyal medyadan paylaştı

ABD'nin New York kentinde geçtiğimiz hafta başında akciğerindeki kanserli bölge için ameliyat edilen sinema sanatçısı Hülya Koçyiğit, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla sağlık durumu hakkında bilgi verdi.

29 Mayıs 2017 Pazartesi 21:53
Hülya Koçyiğit sosyal medyadan paylaştı
banner322
Hülya Koçyiğit sosyal medyadan paylaştı
Beylikdüzü Tabela

ABD'nin New York kentinde geçtiğimiz hafta başında akciğerindeki kanserli bölge için ameliyat edilen sinema sanatçısı Hülya Koçyiğit, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla sağlık durumu hakkında bilgi verdi. Koçyiğit'in açıklamaları sevenlerini üzdü...

Geçirdiği kritik operasyonun ardından iki gün yoğun bakım odasında kalan ve daha sonra özel odaya alınan Koçyiğit, sağlık durumu hakkında açıklamada bulundu.

"DAYANILMAZ, ŞİDDETLİ AĞRILARIM DEVAM EDİYOR"
Geçtiğimiz günlerde yoğun bakımdan çıkartılarak normal odaya alınan usta sanatçı, bir süre önce nefes almakta zorlandığını açıklamıştı. bugün yeni bir paylaşımda bulunan Koçyiğit, dayanılmaz ve şiddetli ağrılarının devam ettiğini belirtti.

Türk sinemasının efsane ismi, "Herkese hayırlı Ramazanlar dilerim. Hala hastanedeyim ve siz cevap verebiliyorum. Ağrılarım için epiduraldan verdikleri ilaçları kestiler ama dayanılmaz, şiddetli ağrılarıma damardan ve ağızdan ilaç almaya devam ediyorum. Henüz direni de çıkaramadılar. Özetle sıkıntım çok ama sabrediyorum, şükrediyorum" ifadelerini kullandı.


Tabela - Neon Tabela - Beylikdüzü Tabela - Beylikdüzü Neon - Beylikdüzü Led - Beylikdüzü - Beylikdüzü Reklam - Beylikdüzü Matbaa -
BEYLİKDÜZÜ TABELA NEON

Bu habere yorum yapan ilk siz olun!

  • Ad Soyad:

  • Yorum:

  •  

    @name x

  • UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
    HAVA DURUMU
    Görüntülemek istediğiniz ili seçiniz:
    banner251
    EN ÇOK YORUMLANANLAR
    BUGÜN
    BU HAFTA
    BU AY
    ARŞİV