banner238

banner228

banner220

banner245

banner246

banner247

banner225
01 Mayıs 2024 Çarşamba

CEM YILMAZ 51 OLDU HİÇ BU YAŞA GELECEĞİM AKLIMA GELMEMİŞTİ

İbrahim Tatlıses 'stent takıldı' haberlerine sitem etti: Üzerimden prim yapmayın

İbo Show programı ile ekranlara muhteşem bir dönüş yapan İbrahim Tatlıses'in damar tıkanıklığı nedeniyle geçtiğimiz haftalarda kalbine stent takıldığı iddia edildi.

26 Haziran 2021 Cumartesi 16:34
İbrahim Tatlıses 'stent takıldı' haberlerine sitem etti: Üzerimden prim yapmayın
banner229
İbrahim Tatlıses 'stent takıldı' haberlerine sitem etti: Üzerimden prim yapmayın

İbo Show programı ile ekranlara muhteşem bir dönüş yapan İbrahim Tatlıses'in damar tıkanıklığı nedeniyle geçtiğimiz haftalarda kalbine stent takıldığı iddia edildi. Tatlıses, sosyal medya hesabından 'Bu Bir Sitemdir!' başlıklı bir video yayınlayarak isyan etti. Tatlıses'in paylaşımı kısa sürede binlerce beğeni ve yorum aldı.
Ünlü türkücü İbrahim Tatlıses, program çıkışı uğradığı silahlı saldırının ardından uzun bir tedavi süreci geçirdi. 9 yıl sonra ekranlara İbo Show ile dönen Tatlıses'in damar tıkanıklığı nedeniyle ameliyat olduğu iddiaları magazin gündemine bomba gibi düşmüştü.
Özel bir hastanede operasyon geçirdiği ve ünlü sanatçıya stent takıldığı iddia edildi. Mehmet Ali Erbil, Tatlıses hakkında çıkan haberleri 'İbrahim Tatlıses ile beş dakika önce konuştum. Hiçbir şeyi yok! Evinde ailesiyle birlikte... Adam işinin gücünün başında. Şu an Bodrum'da' sözleri ile yalanlamıştı.
Hakkında çıkan haberler karşısında sessizliğini bozan İbrahim Tatlıses, sosyal medya hesabından bir video paylaştı. Tatlıses, 'Bu Bir Sitemdir!' notunu düştüğü video ile gündem oldu.

'5-6 gündür aleyhimde çıkan şeyler beni çok üzüyor ama ben kendim için üzülmüyorum. Beni sevenler için üzülüyorum. Sevenlerimi üzüyorsunuz Allah cezanızı verecek.
Böyle şeyler yapmayın. Yok öldü yok kalp krizi geçirdi... Ne kriz var ne ölme var. Dimdik ayaktayım. Benim üzerimden prim yapmayın, lütfen rica ediyorum. Kendiniz bir şey icat edin beni kullanmayın. 50 sene oldu hala kullanıyorsunuz. Bir gün öldürüyorsunuz bir gün kaldırıyorsunuz. Allah öl demeden ölünmez, ben bitti demeden bitmez.'



beylikdüzü - beylikdüzü haber - beylikdüzü haberleri- beylikdüzü haberci - beylikdüzü haber merkezi - beylikdüzü belediyesi - beylikdüzü sakinleri
BEYLİKDÜZÜ HABER

Bu habere yorum yapan ilk siz olun!

  • Ad Soyad:

  • Yorum:

  •  

    @name x

  • UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
    HAVA DURUMU
    Görüntülemek istediğiniz ili seçiniz:
    banner251
    EN ÇOK YORUMLANANLAR
    BUGÜN
    BU HAFTA
    BU AY
    ARŞİV