banner238

banner228

banner220

banner245

banner246

banner247

banner288
30 Nisan 2024 Salı

CEM YILMAZ 51 OLDU HİÇ BU YAŞA GELECEĞİM AKLIMA GELMEMİŞTİ

İhanet acısı Deniz Çakır'ı dağıttı

Oyuncu Deniz Çakır, evlilik planları yaptığı oyuncu sevgilisi İbrahim Çelikkol’un kendisine ihanet ettiği haberleri çıktıktan sonra dağıldı.

26 Haziran 2013 Çarşamba 08:52
İhanet acısı Deniz Çakır'ı dağıttı
banner299
İhanet acısı Deniz Çakır'ı dağıttı
Oyuncu Deniz Çakır, evlilik planları yaptığı oyuncu sevgilisi İbrahim Çelikkol’un kendisine ihanet ettiği haberleri çıktıktan sonra dağıldı.
”Muhteşem Yüzyıl” dizisinin Şahsultan’ı Deniz Çakır, önceki akşam Arnavutköy Eftelya Balık'ta erkek kardeşininde olduğu grup ile rakı- balık yaptı.
Geçtiğimiz günlerde sevgilisi İbrahim Çelikkol’un kendisine ihanet ettiği söylentileri sonrası morali bozuk olan Çakır'ın yemek sırasında yüzü hiç gülmedi.
Çakır, gece boyunca sürekli alkol tüketti.
Mekandan gece geç saatlerde kardeşi ve arkadaşları ile birlikte ayrılan oyuncu, çağrılan taksi binmezken, yanındakiler tarafından sahil tarafına götürülüp temiz hava alıp kendisine gelmesi beklendi.
Arnavutköy İskelesine doğru yürüyen Çakır'ın alkolün etkisi ile yalpalayarak yürümesi dikkatlerden kaçmadı.
Bir bankta oturan ve Denize doğru boş boş bakan oyuncunun, sevgilisi İbrahim Çelikkol'un kendisini aldatmasından sonra dağıldığı ve devamlı ağladığı öğrenildi.
Oyuncu, bu sırada 'Muhteşem Yüzyıl'da ki Hürrem karekterini canlandıran Meryem Uzerli’nin yerine Vahide Gördü'ün diziye dahil olması ile ilgili soruya “En iyi Vahide olurdu. Oda oldu zaten” dedi.
Çakır, sevgilisi İbrahim Çelikkol’un kendisine ihanet ettiği soruları karşısında ise cevap vermedi. Oyuncu ve yanındakiler 15 dakika daha bankta oturduktan sonra taksiye binerek evlerinin yolunu tutular.



beylikdüzü - beylikdüzü keman - beylikdüzü piyano - beylikdüzü bale - beylikdüzü müzik merkezi - modern sanatlar akademisi - beylikdüzü sanat
BEYLİKDÜZÜ müzik

Bu habere yorum yapan ilk siz olun!

  • Ad Soyad:

  • Yorum:

  •  

    @name x

  • UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
    HAVA DURUMU
    Görüntülemek istediğiniz ili seçiniz:
    banner251
    EN ÇOK YORUMLANANLAR
    BUGÜN
    BU HAFTA
    BU AY
    ARŞİV