banner238

banner228

banner220

banner245

banner246

banner247

banner309
28 Mayıs 2024 Salı

Süper Lig'de şampiyon Galatasaray

Irina‘yı yatta ararken halk plajında bulduk!

Irina‘yı yatta ararken halk plajında bulduk! Bu da 'halk tipi' top model... Irina Shayk'ın denize gireceğini öğrenen muhabirler yatları ablukaya aldı. Ancak dünyaca ünlü manken halk plajında yüzdü.

09 Haziran 2014 Pazartesi 07:20
Irina‘yı yatta ararken halk plajında bulduk!
banner229
Irina‘yı yatta ararken halk plajında bulduk!
Bu da 'halk tipi' top model... Irina Shayk'ın denize gireceğini öğrenen muhabirler yatları ablukaya aldı. Ancak dünyaca ünlü manken halk plajında yüzdü.

MAGAZİN SERVİSİ

Antalya'da bu yıl 18'inci kez düzenlenen Dosso Dossi Fashion Show’da podyuma çıkan dünyaca ünlü top model Irina Shayk, gazetecilerin yakın markajı altında. Önceki gün yürüdüğü podyumda yırtık kıyafetiyle konuşulan yıldız, dün hayranlarını yine şaşırttı.

TEKNE BİLE KİRALANDI

Gün içerisinde deniz sefası yapacağı konuşulan Shayk'ı görüntülemek için muhabirler teyakkuza geçti. Mankenin başka bir sahilde denize gireceği bilgisini alan basın mensupları takip için bir de tekne kiraladı. Ancak ünlü manken arkadaşıyla birlikte akşamüstü halk plajından denize girdi.

KADAYIFIN TADI ÇOK GÜZEL

Öte yandan Antalya ziyaretinde Türk mutfağının tadına bakmayı da ihmal etmeyen Shayk, kendisine ikram edilen baklavayı beğenmedi. Organizasyon yetkilileri tarafından tatlıya olan düşkünlüğü bilinen dünyaca ünlü top model, tattığı kadayıfı ise öve öve bitiremedi.

Antalya'ya Dosso Dossi için gelen Irina Shayk, önceki gün podyuma kendisi için özel olarak tasarlanan kolyeyle çıktı.

Tabela - Neon Tabela - Beylikdüzü Tabela - Beylikdüzü Neon - Beylikdüzü Led - Beylikdüzü - Beylikdüzü Reklam - Beylikdüzü Matbaa -
BEYLİKDÜZÜ TABELA NEON

Bu habere yorum yapan ilk siz olun!

  • Ad Soyad:

  • Yorum:

  •  

    @name x

  • UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
    HAVA DURUMU
    Görüntülemek istediğiniz ili seçiniz:
    banner230
    EN ÇOK YORUMLANANLAR
    BUGÜN
    BU HAFTA
    BU AY
    ARŞİV