banner238

banner228

banner220

banner245

banner246

banner247

banner296
19 Mart 2024 Salı

Milli Yol Partisi Beylikdüzü Gümbür Gümbür Geliyor

Irmak Ünal ve sevgilisi Doğa Hergenç'in kıskançlık kavgası!

Irmak Ünal, yeni sevgilisi Doğa Hergenç ile önceki akşam Bebek'te görüntülendi. Kıskançlık yüzünden bir mekanda kavgaya tutuşan çift

22 Ekim 2019 Salı 12:36
Irmak Ünal ve sevgilisi Doğa Hergenç'in kıskançlık kavgası!
banner322
Irmak Ünal ve sevgilisi Doğa Hergenç'in kıskançlık kavgası! 

Irmak Ünal, yeni sevgilisi Doğa Hergenç ile önceki akşam Bebek'te görüntülendi. Kıskançlık yüzünden bir mekanda kavgaya tutuşan çift, sokak ortasında tartışmayı sürdürdü. Bir ara Hergenç, iki çocuk annesi oyuncu sevgilisinin yakasına da yapıştı.

Klima Servis 

Önceki akşam sevgilisi Doğa Hergenç'le Bebek Lucca'ya giden Irmak Ünal'ın eğlencesi tatsız bitti. Ünal ile 5 aydır aşk yaşadığı sevgilisi, içeride kıskançlık yüzünden tartışmaya başladı. İkili, mekandan dışarıya çıkarak tartışmalarını burada sürdürdü. Irmak Ünal ile aşkının kavgası, iyice alevlendi.

Genç işadamı, bir ara sevgilisinin boynundan tutup onu sakinleştirmeye çalıştırdı. Ancak öfkesi dinmeyen 42 yaşındaki iki çocuk annesi Ünal, koşarak mekana kaçmaya çalıştı. Bu sırada patlayan flaşlarla gerilen Doğa Hergenç, ünlü oyuncunun arkasından "Gel buraya nereye gidiyorsun?" diye bağırdı.





beylikdüzü - beylikdüzü haber - beylikdüzü haberleri- beylikdüzü haberci - beylikdüzü haber merkezi - beylikdüzü belediyesi - beylikdüzü sakinleri
BEYLİKDÜZÜ HABER

Bu habere yorum yapan ilk siz olun!

  • Ad Soyad:

  • Yorum:

  •  

    @name x

  • UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
    HAVA DURUMU
    Görüntülemek istediğiniz ili seçiniz:
    banner230
    EN ÇOK YORUMLANANLAR
    BUGÜN
    BU HAFTA
    BU AY
    ARŞİV